Go eftermiddag

Vaknade idag av att Jonas reste sig upp ur sängen och gick ut i vardagsrummet för att hämta Linneá då vart klockan halv sju och varken jag eller Jonas kunde somna om så jag frågade om han ville ha frukost och de ville han. Så klockan kvart i sju satt vi båda uppe i köket i mörkret och käkade frukost med tänt adventsljus. Efteråt la vi oss i sängen igen med ett par clementiner och såg på Desperate housewives, när klockan vart nio blev vi smått trötta igen så vi båda somnade och sov till elva resp. tolv vilket var mycket skönt.

Jonas har åkt till jobbet och jag har beställt tid hos banken, tid för hjulinställning och byte av gamla sketna däck på min bil så ska få nya fräsha dubbdäck till min lilla pärla och nästa vecka så får Jonas bil ett skönhetslyft med en ny framruta eftersom vi fått ett fult stenskott i rutan (förra året dock) så nu har vi i alla fall en spricka nästan genom hela rutan, äntligen fick vi tummen ur våra arslen för att få en tid! Sen är det "bara" en drivknut som skall bytas på Jonas bil sen är den fit for fight igen (hoppas jag..)

Längtar så tills imorgon då jag ska träffa Vikky inne i stan och ta en fika med henne, då får ja också se hur mycket hennes lilla mage har växt! Vi har inte träffats sedan midsommarafton då båda satt hemma hos henne "ny-gravida" (hon och hennes kille ska nämligen ha barn tio dagar efter oss) så kommer bli kul att gå där inne i stan och julshoppa med våra magar. Fast vi kanske till och med åker och badar vem vet..

Ska ut i köket och göra lite mat till mig och ynke-pytt i magen för nu är vi hungriga.
Herrå*

Julbord

Då var det lördagen den 28 november och Jonas har redan åkt iväg till julbordet med hans arbetskamrater medans jag stannade kvar här hemma lite extra och ska alldeles strax bege mig uppåt till Jonas arbetskompis hus där hans fru väntar. Vi åker halv två här ifrån Nol men eftersom jag behöver stryka min klänning som legat nedtryckt i påsen från Gina så går jag upp dit lite tidigare eller åker dit rättare sagt. Andledningen till att jag inte stryker här hemma är att Jonas råkade tappa vårat strykjärn i golvet för ett par veckor sedan och jag vill inte köpa något nytt eftersom jag har ett strykjärn hemma hos mamma som jag glömde när jag flyttade ihop med Jonas och hemma hos mamma har jag inte vart sedan all helgona men ska till henne nästa vecka och då tar jag med mig lite saker hem (om jag tar bilen)

Nej måste dra mig nu..
Ha en riktigt trevlig lördag allihop*

27 november

Sitter här och äter min frukost, tittar på Mtv och ska snart ut med Ella för att sedan väcka Jonas, när han har vaknat så bär det av till Bohus där det är föräldragrupp.

skriver mer senare under dagen..
Kramar*

Min julklänning

Så här kommer en bild på klänningen med sidenbandet på. Kanske inte ser så snygg ut men jag gillar den jätte mycket och det är ju huvudsaken i alla fall. Plus att jag kan ha den både nu och efter graviditeten.



Ska lägga mig i badet och sedan lägga mig och sova, är så trött så jag fryser och har ont i huvudet
God natt*

Julklänning? Check!

Idag var jag hos min Bm och kollade blodtryck, vikt, Sf mått och hjärtslagen på vår fina bebis. Allt såg bra ut, hade till och med gått upp ett kilo sen förra torsdagen. När jag åkte därifrån åkte jag till Ale veterinären och köpte mat till Ella och därinne hos veterinären träffade jag en sex månaders liten labrador valp, så söt! När jag kom hem sov Jonas fortfarande så jag gav Ella lite mat och satte mig och åt själv, när jag väl var klar hade Jonas precis stigit upp och jag gick ut med Ella. Jag fick också ett sms av Mia, där hon frågade om vi skulle ses en liten sväng idag och det kunde jag ju.

Vid två tiden åkte jag in till Göteborg för att träffa henne, när vi väl hade kramats klart, sett på bebisbilderna och klappat lite på magen gick vi in till H&M där vi kollade på klänningar till mig. Jag ska ju med på julbord på lördag med Jonas jobb och Jonas tyckte inte den klänningen jag hade här hemma var fin (han tyckte jag såg ut som en tant) schysst va? haha! Jag provade en randig lång skjorta + en liknande skjorta fast en hel lila. De var verkligen jätte fina båda två men den randiga kanske inget man har på julbord eller julafton och den lila, ja på den kanade ärmarna ned hela tiden och jag gillade inte kragarna särskilt på dem. Så jag hängde tillbaka dem men gömde en av de lila ifall jag skulle ångra mig (de kostade 249 kr) vi vandrade ner till barnavdelningen och kollade lite men eftersom jag skulle köpa något till mig själv gick vi därifrån. Vi gick in på Gina Tricot och hittade där en röd tunika (jag ville ju helst ha en röd klänning eftersom det snart är jul) prövade den i storlek medium och den satt hyffsat okej men tog en i storlek small istället, den vart inte lika pösig i armarna. Hittade också en smal röd svart klänning lite söt faktiskt så tänkte bara pröva för skojs skull, den gick inte ens över magen haha. Men den röda tunikan i storlek small blev det och här hemma har jag ett svart siden band som jag tänkte knyta runt magen . Kan nog bli rätt snyggt tror jag, sen har jag ju köpt nya skor också. Tunikan kostade 149 kr så Jonas blev glad när jag berättade att jag hittat och köpt en klänning eftersom mitt högst satta pris för mig själv var 300.

Ska lägga mig och gosa lite med hunden nu så ha en trevlig kväll*


Helt underbar dag!

Idag gick jag upp halv nio för att betala räkningar och hinna med saker och ting som jag tänkte göra innan vi åkte på ultraljudet.. Jag hann med allting förutom att jag glömde mitt foglossningsbälte när vi åkte, hur som helst satt/låg jag ner ungefär hela dagen ändå så det gjorde väl inte så mycket.

Innan ultraljudet så åkte vi förbi mitt jobb med papper till försäkringskassan så chefen kunde fylla i, sen åkte vi mot kliniken och var där ca fem minuter innan vi skulle få komma in. Vi sa till klart och tydligt med en gång att vi vill INTE ha reda på könet och det lyssnade barnmorskan på. Vi var där i 45 minuter och hela tiden tittade vi på bebisen! Den var förstås lika envis som vid första ultraljudet och ville INTE visa sitt lilla ansikte eller profilen. Hon tryckte och skakade på magen och fick ett par bra bilder, men händerna åkte upp till ansiktet lika fort som de försvann därifrån, h*n sög på händerna och tog på sitt lilla ansikte, räckte ut tungan åt oss, gjorde grimarser och nästan småflinade. Hon kollade också lite snabbt hur stor bebisen är nu och den vägde ca 1818 g och var 40 cm lång. Hon sa att den var i helt normal storlek eftersom min mage inte är så jätte stor och den växer som det ska till sina veckor så hon trodde också att den inte skulle bli så stor när den föds heller om den växer i samma takt och det tyckte jag kändes riktigt skönt.

När vi kom tillbaka från Oslo släppte Jonas av mig vid mitt jobb medans han åkte bort och lämnade lastbilen (ja jag var med honom i lastbilen idag) så jag kunde kolla ifall mina papper var klara, och vet ni vad.. De var klara!! YIPPIE säger jag bara!

Men nu ska jag lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon med för då ska jag till min barnmorska och kolla så att allt är bra.

Sov så gott allihopa hoppas ni haft en lika trevlig dag ni*


Myys

Min lilla älskling inne i magen har fått hicka!


Fina Ynke-pytt vem är du?

Effektiva lilla mig

Sen jag steg upp imorses så tycker jag att jag vart lite effektiv. Jag har ringt de samtal som jag skulle, har varit nere vid affären och köpt lite mat. När jag kom hem åt jag frukost och satte igång ugnen för att värma upp baguetten/baguetterna som jag köpt till Jonas men lyckas glömma bort dem när de väl ligger därinne i ugnen så de blev väldigt bruna och lite hårda, så klantig är jag. Senare under dagen så bör jag damma av Tv-bänken för den ser inte riktigt klok ut och så får jag nog ta och torka golvet igen eftersom Ella fortfarande löper (det har väl visserligen gått en vecka sedan hon började.. eller?) Har också skrivit upp det som behövs inhandlas nu efter lönen kommer också.

Idag är det också exakt två månader kvar tills våran lilla älskling kommer.. om man ska gå efter beräknat datum då.

So long*

Clementin

Ibland får man verkligen inte ha någonting ifred. Inte ens clementiner! Kommer inte Jonas och vill ha ja då kommer Ella istället. Är det normalt att en hund gillar frukt så mycket som våran gör? Clementiner, jordgubbar, vindruvor, äpplen you name it. Tror inte det finns någon frukt hon inte gillar.


Myskväll

Julen 08, då jag och min fina älskling var nyförlovade..

Idag har vi inte gjort direkt jätte mycket faktiskt.. Medans jag diskade vid ett tiden låg Jonas och kollade på film i sovrummet. Efter att jag var klar med det la jag mig framför tvn och somnade och vaknade inte förrän en till två timmar efter då Jonas kommer in och pussar mig på pannan och på munnen. Fidde var här och de två drack kaffe och jag fick lite fil eftersom jag hade hemsk halsbränna. Därefter åkte vi in till Nödinge och handlade lite gott, när vi väl kom hem så började jag med lasagnen som vi ska äta nu ikväll innan Royal Pains börjar klockan sex på trean.
Royal Pains är "vårat" program så till det ska vi äta de nya chipsen med sourcream & bearnaise smak.

Men nu kära vänner är lasagnen färdig så nu ska vi käka!

Ha en jätte trevlig söndagskväll*

God natt

Nu ska jag sussa kudde för nu är jag minsann jätte trött.

Sleep well*

Fotografering

Är nyss hemkommen från min kära vän Hannah som jag tycker är världens BÄSTA fotograf och våga inte säga emot mig! Alla bilder hann hon tyvärr inte få över på minneskort så dem får vi ta en annan gång och då hoppas jag vi kan ta en snabb bild så Jonas också får vara med. Här kommer i alla fall några av de bilder vi tagit idag.









Och här kommer hennes hemsida- http://hannahsvanteson.com/


Ja säg vad ni vill om bilderna jag älskar dem! Är verkligen jätte nöjd tack vännen för att du ville fota lilla magen..

Nu ska ja spela lite med Jonas och hans kompisar men kommer in lite senare under dagen.

Tingeling så länge*

Föräldragrupp och ha begär

Imorses gick jag upp hela fem i sju på morgonen! Hör och häpna riktigt tidigt för lilla mig som vanligtvis går upp vid tio, elva snåret där men idag hade jag en tid att passa klockan åtta så det kanske inte var så konstigt. Våran föräldragrupp började klockan åtta på mödravården och höll på till tio. Jonas skulle följt med men han orkade inte gå upp ur sängen för han var så trött. Vart lite ledsen och besviken och jag skämdes när jag satt där helt själv när alla de andra tjejerna hade deras partners med, men jag förstår Jonas helt och hållet. Han är ju inte hemma förrän vid tolv på kvällarna varje dag och kan inte somna förrän vid två, tre och sedan behöva gå upp klockan sju för att följa med mig på föräldragrupp det förstår jag att han inte orkar. Han kör trots allt Göteborg-Oslo, Oslo-Göteborg varje dag och börjar ju klockan två på dagarna men åker hemifrån vid ett tiden och jag vill verkligen inte att han ska bli så trött på vägen att han somnar och kör ihjäl någon eller åker av vägen..  USCH vill inte ens tänka tanken. Så i fortsättningen kommer jag att gå själv dit, skit samma om jag skäms eller inte jag ska och kommer att klara av att gå dit själv igen, alla var ju så trevliga och snälla.

Sen jag kom hem har jag sovit, gick ner till Tempo med Ella och köpte mjölk, en liten plopp och en tivoli/pingvinstäng med rabarbersmak och det var minsann riktigt gott kan jag lova, för när jag kom hem därifrån så skulle jag egentligen ätit mat men vart så sugen på godiset så kunde faktiskt inte hålla mig så åt upp allt snabbt som attan och det var mitt helg godis. Efter det har jag bara suttit här framför datorn och glott. Har hittat ett par skor som jag så jätte gärna vill ha helst tills nästa helg då vi ska på Julbord med Jonas jobb. Åh jo har också avbeställt modemet från Telia men eftersom de redan hade hunnit skicka det så ska vi bara strunta i att hämta det när det kommer fram till posten/Tempo/Shell vet inte vart den kommer att hamna men.


Visst är skorna helt ljuvliga!!

Funderar starkt på att gå ut till köket och diska upp det som finns och sedan dammsuga lite för att sedan torka golvet lite eftersom att Ella inte vill ha.

Blev riktigt rädd ett tag, datorn hängde sig och hela internet stängdes ned så trodde all min text hade försvunnit och vet ni det hade det också ALLT hade försvunnit det jag skrivit, men så kollade jag på arkiv och där låg allting igen och jag blev väldigt lättad och glad. Allt bara för att jag skulle visa vilka skor jag ville ha hehe, men under den tiden så diskade jag i alla fall så den slipper jag nu wohoo!

Catch ya later*

I´m so happy happy, i´m so lucky lucky

Har jag världens bästa svärföräldrar eller?! Eh AA det har jag! Berättade om vårt internet problem vi haft länge nu och att jag ringt till Telia varje dag denna veckan men ingenting som funka. Så idag pratade jag i alla fall med dem och förlängde vårt abonnemang så vi skulle få ett nytt modem eftersom att det var det som krånglade denna gången. Då kommer mina älskade svärföräldrar och säger att det har ett nytt modem som de inte har använt så vi fick den! Vi har internet igen!! och jag kan ladda upp bilder perfect.. WIIHOO!! Jag var där idag tillsammans med Jonas systrars familjer och firade Marie (min svärmor) som fyller år idag. Mycket trevligt, Therese (min svägerska) ville så jätte gärna känna sparkar från Ynke-pytt men då vi inte har någon super aktiv bebis därinne så vägrade h*n att sparka när hon kände. Fick också hämtat mina glasögon idag också som Ella bet sönder den 24 oktober. Sket gött att ha de "riktiga" glasögonen på sig igen inte de andra som är "reserv" gillar dem inte alls.


Min lilla mage för en vecka sedan v. 29+4 (v.30)

Hm var nog det jag kunde uppdatera för närvarande i alla fall, eller nee min moster var ju här i går från Strömstad. Var jätte trevligt, vi satt och spelade spel hela eftermiddagen och åt köttbullar med makaroner. Efter hon åkt hem så blev det Tvn där jag slumrade till ett tag men vaknade lagom till Grey´s Antatomy.

Ha en trevlig kväll*

Smart jag är

Kom ju på att det är ju tisdag idag och då är ju Desperate Housewives på kanal 5! Så glad jag blev när jag kom på det..

Var på jobbet idag och lämnade in pappret på sjukintyget (säger man så?) så de vet att jag inte kommer att jobba på en månad, lite jobbigt att gå hemma så pass länge så får väl se om ja kan jobba efter den sextonde december. Frågade då om mina papper var klara för havandeskapspenningen men chefen hade inte fattat och struntat i dem och sa att jag fick fylla i dem själv. Så när jag var påväg hem därifrån hoppade jag av bussen i Nödinge och gick upp till försäkringskassan och bad henne hjälpa mig att fylla i pappret (som jag skulle fylla i) och det gjorde hon så gärna.. åker förmodligen tillbaka till jobbet imorgon eller på torsdag för att ge honom papprena ännu en gång och visa var och vad han ska fylla i och hoppas att han verkligen gör det så jag kan skicka in dem. Men han tyckte att jag skulle prata med de andra som vart/är gravida på jobbet hur de gjorde men nu är det ju han som ska fylla i så jag kan ju inte HAHA.

Har också fått hem Jonas julklapp idag + en fyll i bok om graviditeten (kanske lite sent) men fyller i så gott jag kan och det jag kan minnas *fniss*.



Jag glömde ju berätta att Ella vart så duktig i natt också.. hon försökte få av sig blöjan ett par gånger men sedan somnade hon och lät den sitta kvar och bindan var hel imorse när vi vaknade, helt underbart att hon lät den vara! så på dagarna går hon utan medans hon har på sig den på kvällen/natten.

Men just nu sitter jag och kollar på min fina lilla mage när den rör på sig, tror minsann det är en lite groda som ligger där inne för det känns precis som när man håller en sån där "mini groda" inuti handen när den försöker hoppa ut därifrån, den där kittlande känslan är det liksom som. Åh vad jag älskar min mage och det lilla liv som finns där inuti! Mamma längtar efter att få se dig ynke-pytt..

Ha en trevlig tisdagskväll*

Host host

Den hostan jag har haft i en månad nu tillsammans med halsont (i snart tre veckor) inte är någon förkyldning som jag trott hela tiden.. Var hos doktorn förra fredagen och han hittade inget i halsen mer än att den var röd och lite svullen men fick i alla fall hostmedicin. Löste aldrig ut den fast jag kanske skulle ha gjort det. Hur som helst så har jag nu efter ett par dagar kommit på att detta har ju inte alls med någon förkyldning att göra utan allt har uppkommit från min halsbränna. Den bränner så grymt mycket att jag får tårar i ögonen och nästan spyr, därefter kommer hostan, vet inte varför men det irriterar väl slemmhinnorna i halsen. Då börjar ju såklart hostan och har jag då inte med mig min älskade filmjölk som lindrar så håller detta på om och om igen så jag hostar ju så mycket att jag får ont i halsen.. därav att det alltid gör ondast på kvällen, så här sitter jag nu och käkar dumlekola fast jag egentligen inte borde eftersom detta kommer att ge mig en brutal halsbränna.

Arrivedachi*


Ja då var det dags

Nu har Ellan börjat löpa så om ca. två till tre veckor så är det äntligen över. Visserligen är det inte mycket just nu men det kommer ju att komma så på med blöjan och ingen lek med bästisarna Rocky och Elvis på ett litet tag.

Ja just det! Kolla in min vackra tjej Linneá på www.humletassens.se under "plans".. Tror ni det kommer bli vackra ungar efter dom eller?! Det skulle jag tro i alla fall.

Ska äta lite bullar nu så

see yaa*

Psykbryt

Sen i torsdags har jag haft grymt ont i ryggen, mer än vad jag brukar ha/haft och fick minsann stanna hemma från jobbet hela helgen. Tog det lugnt med Jonas och hans killkompisar och fick psykbryt på internet som bara krånglar. Idag (peppar, peppar) har det inte krånglat så jätte mycket men kan fortfarande inte ladda upp bilder och allt är så himla segt! Kommer ringa Telia imorn och höra vad de har att säga till deras "försvar" denna gång hehe.. för vi har ju köpt en ny router och den är det inget fel på, det kan det inte vara i alla fall så nu återstår väl att byta internetsladd nästa gång i så fall.

Idag har jag varit på vårdcentralen för att kolla ryggen. Blev sjukskriven en månad framöver men får ju se vad försäkringskassan beslutar också.
Har en förskräcklig halsbränna som inte vill ge med sig eller jo när jag dricker ett glas med fil eller dricker mycket mjölk då håller det upp ett litet tag för att sedan komma tillbaka.
På söndag är det också nio veckor kvar tills vår älskade ynke-pytt förhoppningsvis vill titta ut till oss. Fast blir lite fundersam och förvirrad, det står på internet och barnmorskan säger att jag byter veckor på måndagar men bebisen är ju beräknad den 24 januari och det är en söndag så jag har ingen som helst aning hur ja ska tänka riktigt *kliar mig i huvudet*.

Igår kväll så bakade jag kanelbullar och idag har jag bakat lite scones, MYCKET GOTT!!
Får väl se om det finns några bullar kvar på onsdag då min ena moster kommer hit på besök från Strömstad, har ju en sambo som käkar upp bullarna fort som attan så får väl gömma undan några *fnissar*.

Ska nu kolla lite på Tv-n.. (hm märkte nu allt som jag skrev precis kanske blev lite osammanhängade men men..)

Ha en trevlig kväll*

Älskade lilla flurr..

Ja Ella har fått ett nytt smeknamn "lilla flurr", kom på det genom att jag snurrade en McFurry på jobbet eller flurra som det heter där och när jag kom hem så lekte Jonas lite med henne och för första gången började hon jaga sin svans, därefter fick hon sitt smeknamn "lilla flurr". Jaja jag fick en rejäl sovmorgon idag i alla fall ända till klockan var kvart i elva sen ville hon ha mat. Så jag gav henne mat och nu har hon lagt sig intill Jonas igen, men hon kommer väl ut hit snart och vill gå ut.. jag ska bara äta upp min frukost först. Sedan när vi kommer in igen ska jag baka bröd, kanske blir scones också för det är så himla gott!

Inne från rummet hör jag Ella just nu och hon sover INTE hon leker för fullt med Jonas som precis har vaknat, mina älsklingar.

Ha en riktigt trevlig fredag*

Hemska dag!!

Jag åkte som sagt och jobbade, hade svin ont i ryggen redan hemma och blev ju inte bättre på jobbet så efter min rast på trettio minuter så skulle jag ner och jobba igen. Hade så ont att jag började att gråta och stortjöt när jag pratade med både mamma och Jonas i mobilen. Min svägerska som jobbar där skickade hem mig i alla fall och jag känner mig jätte hemsk för att jag blev tvungen att lämna dem allihop när de var så lite personal där + en massa gäster som ville ha mat, FY säger jag bara!
På vägen hem åkte jag in till barnmorskan min och pratade med henne lite snabbt och började även storgrina där. Jag fick ett nummer till en sjukgymnast och blev "beordrad" att ringa vårdcentralen imorgon så de kanske kan skriva ett intyg om sjukskrivning.

På väg från MVC så får jag ett sms utav en av mina bästa tjejkompisar där det stod att hennes pappa kommer troligenvis hamna i koma vilken dag som helst och dö inom en vecka för att hans tumör trycker på hans hjärna så. Blev helt stel i kroppen. I somras fick vi veta att han hade cancer och nu i veckan så började han att yra och svamla.. Han hade varit vid fullt medvetande när han ringde sjukhuset själv och kunde prata men de kunde inte ta in honom eftersom de inte hade rum eller tid förrän vid ett halv två senare under dagen (kan tillägga att då vart klockan nio, tio när han ringde) ca. tio minuter efter det så bad mamman i familjen min ena tjejkompis (den andra systern bor i Örebro) att hjälpa henne att leda in pappan till vardagsrummet så han fick lägga sig på soffan. Han kunde inte gå mer än tre steg åt gången utan att bli yr och helt svag i kroppen. Min kompis sa också att han då var tvungen att luta sig mot något eller sätta sig ned och att han kändes som ett skelett.
Jag pratade med henne en liten stund efteråt, då väntade de på ambulansen. De fick i alla fall vänta två timmar på att en förbannad ambulans skulle komma och hämta pappan/mannen för att de inte hade plats och tid!! Och nu har de i alla fall fått besked om att inga cellgifter fungerar längre och att han kommer att avlida om ca. en vecka!
ALLA mina tankar går till deras familj!

Vet själv hur det är att förlora en förälder i ung ålder och det är det sista man behöver.
Så nu ska jag ta och ringa dem och bara finnas där för dem (även om de redan vet att jag ställer upp för dem i vått och torrt, att jag finns här om de vill prata)

Hoppas ni andra har en bättre dag än oss*

Att man aldrig kan få sova

Antingen har man en hund som gnäller och väcker en på morgonen eller någon idiot som ringer hem, idag var detta fallet både och! Jobbet har tydligen massa sjuka så de ville ha in mig klockan tolv istället för fem då jag egentligen börjar och idiot som jag själv är säger jag yrvaken till på köpet ja! Kommer på efteråt hur fan ska ja göra med Ella under dagen, hoppas bara att Fidde kan ta henne.
Jag vet också att vi har ett barn påväg men skulle vilja sova så länge jag kan utan att behöva bli väckt.. nu har jag ju en sån duktig hund så hon väcker mig ju för det mesta inte före nio i alla fall.

Ha en bra torsdag*

Natti natti!

Ja nu ska jag minsann gå och lägga mig efter städande, har så grymt ont i ryggen nu så jag inte ens kan böja mig ner för att klappa mina katter, men fint blev det i alla fall och det är väl huvudsaken. Allt är visserligen inte färdigt, orkade inte ta mig ned till källaren så det får bli imorgon istället. Åkte till Älvängen till butiken Ljuva hem där jag hade ett presentkort på trehundra kronor som jag fick när jag fyllde år i maj. Hade sett en liten box där för ett tag som det stod nappar på från cult design men när jag kom dit så hittade jag den inte och frågade expediten om de hade kvar den men så till min stora otur så hade hon fått sålt den sista för 3-4 dagar sen och de skulle tyvärr inte ta in den någon mer gång. Jag traskade omkring därinne och hittade mycket fina saker som jag skulle vilja ha men de är så himla dyra där inne så det blir till att spara lääänge innan man har råd med en del saker. Jag hittade i alla fall en jätte fin mugg för 59 kr, en mörklila nästan plommonlila mugg utan öra. Eftersom jag och Jonas pratat ett tag om att skaffa nya muggar så såg jag min chans på dessa vackra muggar, så ut från affären hade jag fem stycken med mig (hade ju självklart vart så smart att jag glömde plånboken hemma så får åka dit imorn igen för att köpa en sjätte) Jag hade dock lite svårt för att bestämma mig då det fanns ljusrosa och vita muggar med men de lila muggarna kändes lite mer som mig. När Jonas sen kom hem från jobbet så blev han lite besviken över att det inte fanns öron på dem men tyckte de var fina som tur var.. lite högre var de också än vanliga muggar. Men nu skriker en nybäddad säng efter mig så det är bara att kila iväg.

God natt allihop*

Hello everybody!

Har nu tryckt i mig tre, fyra stycken knäckebröd med mosad potatis på och det kan jag lova är riktigt gott! Blev lite trött nu men ska strax ut med Ella så blir väl förhoppningsvis lite piggare då.
Sedan ska jag ner till källaren för att hitta adventssakerna som snart skall upp i våra fönster och plocka ned en massa lådor och skit som finns här uppe i lägenheten. Fy vad jag vill ha ett hus alltså!! Sen är det bara att städa städa städa som gäller här för imorn jobbar jag och är ledig på fredag men så jobbar jag hela helgen, vill verkligen inte! jag orkar inte längre och papprena är ju inte i fyllda så jag kan skicka in dem ännu heller.. är rätt säker på att jag inte kommer att få någon havandeskapspenning ändå så, men kan ju alltid söka om det eller hur.

Nu börjar mitt flurr gnälla så är väl dags att gå ut med henne nu.

Kommer kanske tillbaka sen*

Morrn Morrn

Här sitter jag nu och käkar frukost min mannagrynsgröt eftersom jag glömt att baka bröd och har bestämt mig att denna månaden blir det INGET köpt bröd, ja mer än till Jonas då, men det är bara baguetter till hans jobb så han slipper att köpa färdiga hela tiden.

Btw vårt internet har börjat cpa igen, fattar verkligen inte varför! Är svinsvårt att ladda upp bilder och ibland så kommer ja inte in på msn och internet anslutningen bara bryts.

Men men vad händer idag då kära vänner? Jag ska i alla fall jobba idag igen 17.00-21.00, hoppas verkligen mina stödstrumpor kommer snart så jag inte får mer bråck på mina ben än dem jag redan fått och för att ja inte ska få så himla ont i benen och fötterna under dagarna som går. Hoppas också att chefen har börjat skriva i och förhoppningsvis är klar med mina papper till försäkringskassan om havandeskapspenning för jag orkar verkligen inte mer nu. För de som vet så jobbar jag ju på Mc Donalds och där kan man inte bli omplacerad så får stå och gå varje dag springa, lyfta och böja mig ned.. ja you name it ni har väl alla käkat på McD någon gång så ni har säkert sett hur stressigt det är där.

Well well.. nu ska jag spela lite C.O.D med Jonas innan han börjar jobba.

C ya later*

Visst ja

Glömde ju skriva att vi hämtade våran blöjhink med en massa erbjudanden och lite smått och gott i, i lördags. Så var bara tvungen att lägga i blöjorna i den lilla "boxen" som ska stå på tvättmaskinen bredvid skötunderlägget. Så nu idag håller jag på att tvätta Ynke-pytts kläder för jag ska minsann packa min väska imorgon. Jag vet att det är tidigt att det är tio veckor kvar men jag vill vara på den säkra sidan så jag inte står där som ett fån med värkar och inte har packat väskan. Man vet ju aldrig när de små liven får för sig att komma ut..

Ska ut med Ella nu innan det bär av till jobbet..

Herrå*

Gu va irriterande

Jag har inte skrivit på ett tag nu då jag som vanligt får mina små perioder då jag inte har någon som helst aning om vad ja ska skriva om. Visst har jag haft en mycket hemsk vecka, med psyk bryt på jobbet, höll på att krocka två gånger, vart till vårdcentralen för hostan som inte ville ge sig mm. En sak som gör mig glad och positiv är att det är "endast" tio veckor kvar nu tills våran ynke-pytt tittar ut, kanske till och med kommer innan eller efter det vet ju inte jag, men jag pratar i alla fall allvar med bebis inne i magen varje dag och säger att "du kommer INTE ut innan tolvslaget på nyårsafton eller innan dess, sen får du komma när du vill till och med 00.01 på nyårsafton för då är du inte född som en 09a". Vill inte ha en 09a för tycker "synd" om dem som är födda så sent på året (ursäkta alla som är födda sent på året inget illa menat mot er) men jag tänker ju på när barnet blir arton, får gå ut på krogen och skaffa körkort. H*n kommer att få vänta så länge på att få följa med och göra dessa grejer med sina kompisar.. självklart vill jag inte att mitt barn ska vara ute och dricka men ni fattar nog vart jag vill komma. Jag vet själv hur det var när jag fyllde arton, jag hade ingen att gå ut med pga att de som jag umgicks med de fyllde år efter sommaren och då var det inte lika kul att gå ut längre så jag fick ju vackert lov ta och vänta till sommarn därpå.

Men från det ena till det andra.. Igår fick jag ett ryck när jag tittade på barnvagnen och bestämde mig för att testa sätta på regnskyddet för att se hur det verkligen ska sitta. Men det blev fel gång på gång och Jonas fick försöka hjälpa mig men det blev i alla fall fel, så efter fem minuter struntade jag i det och satte mig vid datorn och Jonas la sig i sängen med den bärbara. Så satt jag och tittade på den och PLING sa det i huvudet på mig så tänkte ja nu kom ja på hur den ska sitta "om man drar den från suffletten och under barnvagnen då sitter den nog rätt", men ack så fel jag hade det slutade med att både jag och Jonas asgarvade åt den men så kom jag faktiskt på att den delen vi satt på suffletten den skulle ju vara mitt på vagnen så man fick det där söta lilla hålet man kan se in till bebisen och allting blev rätt efter en sådär femton minuter.

Ella har nu börjat trotsa oss ännu mer än vad hon brukar göra och ska lukta på precis allting! gnäller på morgonen och så gör hon fortfarande, men nu vet vi varför.. hennes sista löp för i år börjar ju om 1-3 veckor så antar att det är därför hon håller på som hon gör för annars brukar hon inte hålla på att trotsa så jätte mycket.


Nej nu ska ja laga lite mat till mig innan ja åker till jobbet..

Tjingeling*

RSS 2.0