Sov Gott

God natt och sov så gott!
Jobb imorgon och på fredag, känns helt underbart!! Hoppas på att få jobba nästa vecka också men med min tur lär det väl tyvärr inte bli något.

Älskade lilla älsko pälsk förra vintern!

Men dröm så sött i alla fall..
Kram*

Inte allt för mycket

Idag har vi inte gjort allt för mycket. Novalee var på dagis från nio till två och under de fem timmarna var jag på arbetsförmedligen på möte, handlade lite sedan och när jag väl kom hem så kom Sannah och Malva hit en liten stund. Hundarna lekte medans vi tjötade, drack kaffe/ vatten och åt lussekatter och after eight, därefter gick vi ut på en liten promenad med våra vovvs. När vi kom in igen var klockan redan halv två så vi tjötade lite till, tills det var dags att hämta hem älsklingen. Efter det har det knappt hänt någonting mer än matlagning och mys.
Jonas kom hem vid fem tiden i alla fall och nu sover han, hoppas att han vaknar innan arga snickarn i alla fall så han hinner att köpa grill estrellas chips till mig *fniss*. Vilka märken tycker ni smakar godast av Olw och Estrella?

Ha en trevlig kväll
Kram*

Lite bilder

Insåg precis att det inte laddats upp bilder på vårt älskade hjärta på ett bra tag så här kommer ett par stycken..


Gillar inte att bli smutsig om händerna.. (hon har definitivt inte fått det från mig i alla fall)Kram*


Äckel mossa

Ingen kan väl undgå den där stormen som vi hade nu i helgen. Den "tog" ingenting från oss eller gjorde sönder något heller för den delen, men däremot blåste den ner fåglarnas mat på balkongen och har gjort så fula märken på våra fönster. Frågan är om jag ska våga mig på att tvätta dem idag igen eller om man ska vänta lite, det ryktas ju om en ny storm redan denna veckan.

Strax ska jag åka iväg till Nödinges Däckservice och byta till vinterdäcken och även kränga av två stycken och efter det blir det att åka hem och kika efter jobb igen. Är ju arbetslös och det hur trist som helst, vill också tjäna lite pengar! Fast fick jobba i fredags då mamma hade dubbelbokat sig så då var det bara till att åka upp till Falköping, ställa sig på Coop Extra och dema ekologisk parmesanost. Gick rätt så bra tycker jag allt för att vara första gången men fy fasiken vilken huvudvärk jag hade dagen efter, frös som jag vet inte vad där jag stod (hade "påläggs-disken" bakom mig i åtta timmar.) Eftersom det var mörkt när jag slutade så åkte jag hem till mamma och sov där istället för att köra hem svintrött och hungrig + att mitt mörkerseende inte är det bästa heller. Hemma hos mamma blev det pizza i alla fall och dagen efter bjöd de mig på fika uppe i stan. Vi hade det så mysigt och vi åkte även ut till pappas grav med en blombukett som jag köpt nio år i rad. När våren kommer ska jag ta med mig en diskborste och göra pappas grav fin igen för den ser hemsk ut med en massa äckel mossa på sig.

Hoppas att ni alla hade en trevlig första advent fast att strömmen gick både här och där. Mysigt med alla tända ljus var det i alla fall och innan strömmen gick hos oss hade jag bakat lussekatter och gjort varma mackor och eftersom ugnen fortfarande var varm kunde vi ställa in glöggen där så den blev varm den också. Däremot kom ju strömmen tillbaka nästan precis efter att jag hällt upp glöggen i våra koppar så vi kunde se på den sista Harry Potter filmen.


Min snygga tomte(mor?)Kram*RSS 2.0