Värsta bildbomben


Liam och Novalee

Novalee gladfis





nej hon är inte rädd för Ella.. vet inte riktigt vad hon gör

älskade tjejer!


hon gav upp efter en liten stund med att få tag i leksaken

mammas ♥

mina fina ringar, jag älskar dem ♥

ser ni min lilla lilla diamant? är så nöjd med mina ringar, de är bara så mig!!

blommor från Novalees dop

älskade unge



Nej nu behöver vår sötskrutta lite mat så lägger upp lite mer bilder sen och även resten av bilderna från dopet/bröllpet med.

Kram*



Va arg ja blir!

Vet inte om jag skrev för ett tag sen att jag vann ett skidställ för 400:- och betalade frakten och att hon ville ha 40 kr extra eftersom hon tagit fel. Stället kom aldrig fram och jag har frågat på utlämningsstället om de fått in nåt i mitt namn men det har/hade de inte.
Nyss fick jag ett mail av henne där det stod så här:

Hej Martina,
Paketet med skidstallet har kommit tillbaka till mig igen. Min mor
pratade med posten i Ankarsrum,
dar mina foraldrar bor och som ar adressen jag skrev pa paketet som
sandare, eftersom jag flyttat utomlands.
Posten hos oss, sade att du inte hamtat ut paketet i tid, och att de
skickat ut varnings lappar fran ditt utdelningsstalle till dig...
Du kanske borde kolla upp med post gubben hos dig om han/hon inte
springer bort med halften av breven han/hon har.
Nu ar fragan...
Jag har redan betalat frakt en gang...
och nu har jag varit tvungen att ta ut paketet for 110 kr, och om jag
vill skicka det igen kostar det mig 135 kr igen.
Sa fort jag far in pengarna pa mitt konto sa skickar jag dig paketet
igen. Och om du inte vill ha det mera sa ar j ag ledsen, men jag
behaller mina pengar fran forsta gangen. I datasystemet star det att
paketet kom fram, men att du inte hamtade ut det...

Inte mitt fel for detta,ha det bra och hoppas allt funkar nu nasta gang...
Skriv aven om din adress igen, for sakerhetens skull.
Med vanliga halsningar
......

Varför i all världen skulle jag INTE ha hämtat ut det när jag betalat så mycket pengar och
nu har hon ju ändå stället hemma hos sig igen så fattar inte varför ja inte kan få tillbaka mina pengar
om ja nu inte skulle vilja ha det igen.

Idiot människa känns allvarligt talat som om hon blåst mig eller nåt.. vet inte riktigt vad ni tycker men aja
va bara tvungen att avreagera mig lite.


Nej men Martina då

Detta funkar ju inte, har inte ens velat gå in på bloggen då ja inte skrivit på så pass länge, jag riktigt skäms!

Novalee tjattrar på som vanligt, har hittat sina fötter helt och hållet nu och håller i dem nästan hela tiden. Sitta kan ungen nästan göra också, tiden går way to fast!! Ella har haft sin löpperiod för detta halvåret och är nu en jätte lugn och fin tjej igen (visst är hon alltid fin men när hon löper och ska löpa blir hon helt odräglig)

Den nittonde juni var jag, Jonas, Novalee och mina svärföräldrar på Ullared och handlade en massa, senare under kvällen gick jag bort till Mia där det vankades en liten fest för hennes Jocke som fyllde 23 år.
Blev lite väl mycket av det goda kan jag väl tillägga och det är INGEN hit att ta hand om en liten pigg fyra månaders bebis dagen efter! Vi hälsade även på Jonas jobbarkompis Stefan på söndagen och fikade lite med honom och tjötade.

Den tjugoandre åkte jag och svärfar ner till Malmö och köpte ÄNTLIGEN en ny bil till oss, Novalee stannade kvar hemma med farmor och hade det mysigt med henne näst intill hela dagen. I alla fall så blev det en Ford mondeo St220, en kombi som vi velat ha länge och väl. Vi hade kollat på två stycken innan men de "försäljarna" verkade inte direkt vara villiga att sälja dem för den ena åkte till Polen och skulle komma tillbaka nästa månad och den andre hörde inte ens av sig på söndagen som vi bestämt.

Den tjugofjärde blev sötnosen Liam hela sex månader så GRATTIS ännu en gång (fast nu i efterskott goding).. Jag och Novalee saknar dig och din mamma så du får säga till henne att vi vill leka med er *blinkar*

Under midsommarafton som var jobbade Jonas så jag, Novalee och Ella var borta hos mina fina svärföräldrar/farmor och farfar och åt god mat. Efter en stund åkte vi bort till Slottsskogen och tittade på alla djuren där, Ella uppförde sig jätte bra!
Och resterande av helgen tapetserade Jonas och Tian våran hall så den ska se snygg och fräsh ut nu när vi snart ska flytta ut härifrån.

Igår och i förrgår var jag och Jossan inne i stan och shoppade lite..
Men så idag har jag och svärmor vart på Näl (där Novalee föddes) och var på återbesök och pratade med läkaren som drog ut Novalee med sugklockan, därefter åkte vi till Ica Maxi i Trollhättan och handlade lite och åkte sedan hem till oss och åt lite. Jonas var fortfarande hemma så det var mysigt att få träffa honom lite innan han åkte till jobbet. Klockan ett skulle jag vara på vårdcentalen för att kolla upp mina handleder eftersom jag haft så grymt ont i dem, speciellt i höger.. Fick reda på att det var inflammation jag fått (som jag misstänkte) det hette till och med så mycket som: "de quervains syndrom" och det är tydligen någon sena som ligger för trångt så blir det inte bättre om ett par veckor efter mina värktabletter och handskenan jag ska få imorgon så kommer jag att bli sjukskriven så Jonas kommer att få vara hemma och hjälpa mig med Novalee har så pass ont att jag har hållt på att tappa henne ett par gånger. Blir det inte bättre ändå så kommer det bli en liten operation där de "klipper upp" senan eller nåt sånt där, ville inte riktigt lyssna på det där sista.
När jag var på väg hem så ringde min svägerska Therese och undrade om jag ville komma hem till dem på en liten fika och sedan skjutsa henne till Kungälv där deras bil vart inne på lagning och det kunde jag ju göra. På vägen tillbaka därifrån var det som vanligt hur mycket kö som helst och vad tror ni händer när jag sitter där mitt i skiten?! Jo mitt älskade hjärta blir vrålhungrig och jag kunde inget göra eftersom det hela tiden rörde sig lite i trafiken och hon sitter i bak i den nya bilen. Fattar ni hur ont mitt lilla mamma hjärta gjorde när jag inte kunde göra något för henne!

well well bilder får ni förhoppningsvis imorn då min syster kommer hit och ska passa Novalee lite åt mig och faktiskt sova över här.. Måste ju bara berätta att min lillasyster fyllde femton år i lördags så i torsdags var de här mamma hennes fästman Mats och då passade vi på att fira henne lite eftersom hon skulle vara hos sin pappa under hennes dag.

Nej nu måste tvätten hängas upp
Kramar*

ps.. ska försöka bättra mig gällande bloggandet *fniss*

Besviken

Fick i förrgår hem mina ny vunna Puma skor från tradera där det står att de är begagnade men i fint skick


Kalla det vad ni vill men jag kan tyvärr INTE kalla dessa för fint skick...





Kan ni ärligt talat med handen på hjärtat säga att dessa är i fint skick?!

Kan inte ens förstå hur man kan med att lägga ut ett par sådana här skor? Hade ni kunnat med att vilja sälja ett sånt här par till någon?

Visserligen fick jag dem för hundra kronor men ändå..
Vart så besviken eftersom jag hade väntat i nästan tre veckor på att få dem också (hon ringde och förklarade varför de inte var skickade, så det var ju ett plus i alla fall)

Nu ska jag lägga mig
God natt*

Dop present

En av alla Novalees dop presenter var Den gröna barnkammarboken och skivan som är med till boken har vi lyssnat på idag och vad tror ni händer? JO jag får en låt på hjärnan som jag självklart går och förälskar mig i så nu sitter jag här och lyssnar på spotify på just den där låten som etsat sig fast som en igel!

Låten heter i alla fall "Grevens hund"..

Här får ni lite bilder sen i söndags..


På morgonen












Jonsson-Persson

Ja i helgen har vi också haft fullt upp. Kom hem till mamma vid fem tiden på lördagen, åkte eller ja gick därefter bort till Mia och så fixade vi två stycken smörgåstårtor en med skagenröra och räkor på och den andra med skinka och lite gojs på alltså ingen fisk eller skaldjur på överhuvudtaget. (Jonas tyckte den var jätte god så det var ett STORT plus)
Fick nyckeln till lokalen klockan sju och så vid nio tiden när mamma och Mats hade tagit ut Novalee för en kvälls promenad så åkte vi bort till lokalen och fixade i ordning lite smått. Tog med smörgåstårtorna och ställde in dem i kylskåpet där och åkte sedan hem till mamma igen. Allt var inte riktigt färdigt så jag och min lillasyster Julia åkte iväg på morgonkvisten och inhandlade det som var kvar.
När vi kom hem till mamma igen så var klockan redan elva och vi skulle vara i kyrkan 12.30, som tur var hade jag och Novalee duschat innan jag och Julia åkte iväg så det var "bara" jag som skulle fixas i ordning (ja såklart de andra också men de gick fortare för dem) jag var super stressad och nervös! Vi kom iväg tio-fem i tolv så vi skyndade oss till lokalen igen för att lämna drickorna och hämta buketten. Sedan åkte vi iväg och Novalee åt i bilen och blev precis klar innan vi kom fram till kyrkan. Därefter skulle ju hon ha på sig sin dop klänning och jag skulle göra i ordning buketten genom att sätta fast orkidén i rosorna med en diamant pin. Hur som helst gick alla gäster in och jag, Jonas, Julia och Jossan stannade kvar utanför. Tian och Therese gick in med Novalee.
Julia fattade inte att hon skulle vara tärna fast jag sa det till henne både en och två gånger och sa sedan "men Julia vi ska gifta oss" då sa hon bara "VA ska ni gifta er?" hehe roliga lilla syster!

Hur som helst så gick vi in till bröllops marschen och folket bara vände sig om och stod där som fågelholkar allihop. Min låtsas mamma fick ur sig "Jädra onge" mitt i kyrkan och mamma och Jonas föräldrar stod bara och tittade och fattade ingenting. Efter vår chock artade vigselcermoni var det äntligen Novalees tur att få döpas. Hon skrek mest under hela dopet men somnade sedan när vi gick ut.

Några tankar som våra gäster hade:
Visade även Krigge (en kompis från Halmstad) buketten och hon trodde den var till Novalee *fniss*.
Min morbror trodde att kantorn fått fel noter och innan min morfar, mormor och moster åkte till kyrkan sa morfar "nej om man skulle ha med sig lite servetter" (han visste ju om det) så tänkte min moster "ska han ha med sig sevetter på ett dop? Jag har då aldrig gråtit på ett dop innan"
Jonas farbor med fru frågar Jonas pappa "visste ni om detta?" och hänger inte alls med eftersom han stått och tagit kort på Novalee.


Det blev mycket glädjetårar och kramar efteråt och även mycket fotografering. La också en sten som det stod "Älskade pappa" på pappas grav då han skulle fyllt år dagen innan. Novalee fick massor av fina presenter och folk tror nog att hon kommer att tappa mycket tänder eftersom hon fick fyra stycken askar att lägga tänder i, däremot har vi den ena som smyckes-ask just nu.

Men nu är jag FRU Jonsson- Persson och det känns så himla bra!!

I förrgår blev vårat hjärta fyra månader och har nu fått börja få smaka på potatis. Det går faktiskt rätt så bra!
Och igår fick vi reda på att den lägenhet vi kollat på (en trea på 83 kvm) får vi hyra, så i slutet av augusti i början av september flyttar vi in där och får en EGEN ingång!

Nu har fnutten min vaknat och ligger i sin säng och pratar så är väl bäst jag går dit innan hon börjar gråta..

Beslutsångest!

Har bakat och stått i hela veckan och så nu på söndag är det dop som gäller för vårat älskade hjärta och jag vet allvarligt talat inte vilka skor jag ska ha på mig.. Den med öppen tå eller den med "stängd, spetsig"

Har frågat både Jossan, Tian och Harriet och alla tre tycker den med öppen..


Öppen tå..

"stängd, spetsig"

Båda två.. (Ignorera mina små larv tår)

Får väl se vad Jonas tycker nu när han snart kommer hem, fråga inte vilka som känns bäst bara för det vet jag knappt själv.

Kramar*

Dålig stil..

Vann för ett par veckor sedan ett jätte snyggt skidställ som jag tänkte ha till nästa vinter (det var billigt på tradera därför la ja bud på det) Hur som helst så skrev hon fel i sitt vinnar mail till mig och skrev att jag skulle betala 434 (jag räknar alltid innan jag sätter in pengar på någon annans konto ifall de skulle försöka blåsa mig) fast jag egentligen skulle betala 534 och betalade därför in den rätta summan då ja inte vill vara ful utan ärlig. Sa då till den personen och hon tackade så mycket för att jag var ärlig men så ett par dagar efteråt så får jag ett mail igen där det står att posten tog yttligare 40 kronor i frakt än hon hade skrivit till mig så hon ber mig sätta in resterande på hennes konto. Tycker hon ärligt talat kunde ha struntat i de 40 kronorna eftersom jag så vänligt sa till henne att hon skrivit fel. Vet inte vad ni tycker men jag tyckte att det var lite dålig stil av henne.

Kram*

RSS 2.0