Gott nytt år!!

Hoppas ni får ett riktigt trevligt avslut på detta året och ett lika trevligt nytt år.
Vår nyår kommer att vara hemma som vanligt. Super skönt både för oss då Novalee ska sova och för vår älskade Ella så hon känner trygghet en sådan här *pang-dag*. Nu är inte Ella rädd för varken brak eller dunder (jo åskan möjligtvis när vi ligger och sover,) de har ju redan börjat smälla här och hon har inte gjort någonting mer än att ligga i sin säng och bara sova så tror denna kvällen liksom alla de andra åren kommer att gå bra. Hon ska få ett märgben att gnaga lite på medans vi äter så hon också får lite "gott".

Två av Jonas killkompisar kommer hit ikväll så vi ska äta smörgåstårta här och bara umgås, äta lite snacks och sånt där. Jag däremot står över drickat i år då det råkade eskalera när dessa två var här sist på nyår (någon måste ju hålla koll på dem) *flinar*.

Nu har jag dock inte tid att sitta här mer då det ska fixas lite till här hemma innan de kommer.
Men ha en super trevlig nyår och god fortsättning!!
Kram från mig och min fina familj! ♥
Fyverkerierna från nyår 2009


Vill haaa!!!

När Ljuva hem låg i Älvängen fick jag presentkort där när jag fyllde år och passade då på att köpa sex stycken super fina lattemuggar men vill ju ha fler och självklart så har vår älskade dotter råkat slå sönder en av muggarna.
Har nu hittat en "Lantliga hem" som har dessa fina muggar "Lots Living".
Men de har självklart inte den färgen som vi redan har på våra muggar utan en massa andra fina färger och vi har nu bestämt att det kan nog vara rätt snyggt/fräckt med olika färger på muggarna så nu ska vi önska oss (läs jag) dessa fina ting.

Dessa super läckra färger finns det..

Och denna färg har vi på våra muggar...

(bilderna är lånade från lantliga hems hemsida)

 


Kram*

 Verkade som att den hittade hem till oss också

Denna veckan har jag vart helt slut i kroppen, var ju liksom ett tag sedan jag jobbade så kroppen har vart så trött så trött. I onsdags när inte Greys gick tänkte jag att jag skulle lägga mig direkt efter att ha sett på Arga snickarn men så bra gick inte det, för när jag väl kom i säng så låg jag och Jonas och pratade till halv elva. Upp tidigt på det, jobba häcken av sig och vara förbannad på förmannen som bara ska krångla hela tiden, sedan hem igen hämta mina älsklingar, laga mat, lägga skrutt, ut med hund, kolla Grimm och sedan lägga sig igen. Men vänta lite nu... lägga mig? det gjorde jag ju inte direkt utan gick och småplockade sen var klockan tio och vi la oss båda två och ännu en kväll låg och pratade till elva. Trött som ett gnu dagen efter och köra samma visa igen.

Fast i fredags hade det faktiskt kunnat gå lite illa. När jag körde bort till McD under lunchen började bilen plötsligt att "slå" nåt fruktansvärt precis så som den lät när vi hade fått punktering i somras och hungrig som jag var vart jag hur förbannad som helst, stannade till inne vid OkQ8 och kollade men inget tecken på punktering på något av däcken.. Åkte bort köpte maten åkte tillbaka till jobbet igen då det slog ännu mer så ringde Jonas i panik och råkade även bli arg på den stackarn, fick prata med hans pappa som lugnade ner mig och sa att jag skulle försöka lokalisera vart ifrån ljudet kom ifrån och sedan efterdra däcken (hade ju inte gjort detta sedan vi satte på vinterdäcken för en vecka sedan) Kom till jobbet slängde i mig mat och frågade grannen om han kunde hjälpa mig och försöka hitta felet innan vi åkte hem. När vi väl var klara inne på lagret och skulle skriva våra tider så sa han att det var riktigt tur att han efterdrog däcken, för det vänstra framdäcket kunde man plockat loss bara så där så löst satt det. På hemvägen lät det ingenting!

Under lördagen tog vi det mest lugnt, firade Jonas ena syster som fyllde år i fredags men glömde självklart plånboken så stackarn blev utan present. Skjutsade även grannarna till Kungälv som skulle på julbord med jobbet.
Eftersom vi inte har gjort någon pepparkaksdeg ännu så fick vi med hem en degklump från hans syster så nu slapp vi göra det så det som återstår blir att baka. Mamma och Julia ska ta med sig en liten kavel hemifrån dem så Novalee kan få vara med att baka (om de nu kommer imorgon vill säga.) Novalee spydde nämligen imorse så verkar som att magsjukan kanske har hittat hem till oss också. Hon har inte spytt någonting efter det men vågar inte släppa iväg henne till dagis ifall det skulle vara något, fast det tyckte grannen att jag skulle göra eftersom hon är pigg och glad och är som vanligt men aa ni fattar vad jag menar. 
Klart jag vill och behöver jobba men vill inte släppa iväg henne till dagis och smitta ner andra när jag vet att det går omkring sån här skit.. 

Just nu gör jag i alla fall julskinka men smart huvudet Martina köpte fel skinka så får "ungsbaka" den i tre timmar innan jag kan griljera den. Brukar ju alltid köpa färdig kokt så det bara är att griljera den med en gång men denna gången missade jag det totalt så jag hoppas att det blir bra nu bara för en julskinka för 218 spänn vill jag inte se gå åt skogen! Har btw precis skickat efter julkort på mina älsklingar så längtar massor efter att få hem dem nu.Ha en fortsatt trevlig tredje advent!
Kram*

RSS 2.0