fusk

Jag har fuskat, jag har tjuvstartat advent en vecka för tidigt här hemma! Så julgardinerna är uppe och ljusstake, ängel och stjärna är uppe också däremot har stjärnan som ska vara i vardagsrummet gått sönder så blir att köpa en "rundad" ljusstake och ställa där istället.

Både förrgår och igår var jag/vi med Eleonor och Loke. I måndags så lekte barnen och igår skulle de stora barnen va på dagis men eftersom det går magsjuka på Novalees avdelning fick hon vara hemma istället och fick följa med oss till backaplan för lite shopping. Blev lunch på Subway och varsinn klänning till mina flickor.

Idag står det klippning på schemat så idag får Novalee gå till dagis i alla fall..

hoppas ni får en bra dag!
Kram*

ooops i did it again!

Nu blev det så där längesedan igen! Fattar inte varför det ska vara så svårt?! 
 
Well well, vår lilla mondeo har äntligen lämnat oss, tyvärr lite för sent då jag var så smart och backade in i en någon slags pinne och sedan in i en grushög så vi åkte på att lacka om den lite innan vi bytte in den så nu är vi stolta ägare till en sjusitsig ford s-max!! 
Barnen sitter jätte bra i den och vi funderar även på att byta ut Haylees babyskydd till den vanliga stolen snart. Går inte att dra åt bältet när man spänt fast henne och hon väger snart 9 kg så då är det ju okej att hon byter. Fast jag måste erkänna att jag tycker det är jätte jobbigt att behöva byta, märker verkligen hur mycket och fort hon växer och jag vill att hon ska vara liten ett bra tag till, ungen har ju för sjutton lärt sig sitta och rulla över från rygg till mage redan! 
 
För ett tag sedan flyttade vi in Haylee in till Novalee så de delar rum och jag måste säga att det känns som att Novalee sover bättre nu när lillasyster finns knappa tre meter ifrån. Jobbigaste är väl att Novalee klättrar upp till Haylee och väcker henne titt som tätt men det blir kanske bättre den dagen vi sänker spjälsängen.
 
Kommer inte på nåt direkt att skriva mer just nu så säger God natt här å nu..
Kram
 

RSS 2.0