Lilla sötrompan ♥

Hm, jag känner mig faktiskt lite duktig nu.. tredje gången jag bloggar idag och jag har svarat på ALLA mina kommentarer jag hade + att jag läst en massa inlägg från era bloggar med bloglovin.

Här kommer några bilder som jag lovade förut..

Jag och min ena moster på lill kusinens dop den andre oktober..

Jag måste ha lite skills kvar att vyssa en liten till sömns eftersom lill kusinen somnade efter tio minuter en kvart i min famn. Så sjukt mysigt med en sån liiiten bebis. När jag frågade hans mamma om jag skulle lägga ned honom i hans vagn så frågade hon: Är han avslappnad?.
- Det vet jag inte svarade jag, men det tror jag. Tog tag i hans lilla arm och släppte och jo han sov och var helt avslappnad. Han är ju 3 kg lättare än Novalee liksom, är ju van vid min lilla "tjockis". (Vet att min morbror och hans fästmö inte vill ha med deras barn på nätet men nu ser man ju faktiskt inte ansiktet på honom och jag lämnar inte ut något namn på varken hans syskon eller föräldrar)
Novalee gillar pappans gitarr

Min lilla sötrompa!

Hon verkligen älskar Dr. Snuggles ♥

♥Ellis pellis med bandage runt sin lilla tass. Så går det när man är vild och klantig uppe i skogen och leker ♥

Laddar upp fler bilder imorgon för nu orkar jag inte mer. Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig framför tvn med min man och käka chips.

Ha en trevlig kväll
Kram*

Skrik och vrååål

Så känns det just nu i mitt stackars huvud och min lilla mage som är vrål hungrig! Sitter här och väntar på att Jonas och Fager ska komma hem igen med pizzor. Novalee sitter intill och försöker ställa sig upp vid grinden och passar på att prata högt och skrikit, min söta snutta! ♥ 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nu kom dom hem igen, MAAAAT yuuummyyyyy!!
Kram*


 


Lääääängesen nu

Ja det var verkligen längesen jag bloggade nu. Så det blir en liten snabb sammanfattning bara vad som hänt.

  • Novalee har varit "sjuk" och fått host-medicin, hennes näsa har runnit och rinner fortfarande, men ingenting som smittas.
  • Jag har börjat träna lite smått igen fast det kan ingen människa tro eftersom jag käkar upp det jag förlorat under träningen efteråt eller på helgerna, ibland även på vardagarns kvällarna.
  • Hundkursen som jag och Ella gått på är nu slut men börjar till våren igen.
  • Novalee har både lärt sig att åla sig framåt, sätta sig upp själv (både i sängen och på golvet) och hon har lärt sig att ställa sig upp i sin säng och försöker även mot annat stöd här i lägenheten. Hon har lyckats två gånger, den ena gången mot sin hokus pokus stol och den andra mot grinden till trappan.
  • Jonas har sagt upp sig från sitt jobb så han körde sista kvälls/natt bilen i fredags och ska köra en dagstur hela nästa vecka (11.00-19.00) och veckan efter det börjar han äntligen sitt drömjobb som snickare tillsammans med hans pappa och då kommer han att jobba som en "vanlig" människa.. Vi kommer att få ett normalt liv här hemma igen, där jag, Novalee och Ella får träffa honom mer på dagarna!!
  • Vi ska också få gå en privatkurs med Ella eftersom hon vänder sitt utfall mot andra "föremål" till mig och då åker jag på skiten istället (hellre det i och för sig så ingen annan får en ilsket sur dobbermann på sig) alltså hon har bitit mig två gånger, men jag har gett mig fan på att hon SKA bli bättre hon SKA inte göra så varken mot mig eller någon annan/annat. Vill inte ta den lätta utvägen som mååånga andra gör och avlivar sin/sina hundar, jag vill kämpa och få henne att sluta. Hon är ju i själva verket jätte snäll!

Laddar upp en liten bildbomb sen i alla fall.
Kram så länge*Tandsprickning

Jahopp då var antagligen den fjärde tanden på väg att spricka upp från tandköttet på lilla fnutten (tyckte i alla fall att jag såg något annorlunda förut.)
Dessutom har hon vart gnällig och snorig i ett par dagar nu men ändå behållt sin aptit och vart på bra humör, alltså i stort sett bara idag hon vart gnällig men det kan också vart för att hon var väldigt trött med, just nu har hon sovit en halvtimma redan och jag hoppas att hon sover minst en timme till så hon kan vara go och glad på hennes kusins sex-års kalas vi ska till ikväll.  Men innan dess ska jag till en arbetsterapeut/sjukgymnast för att få en ny hand skena eftersom vår älskade hund tuggade sönder min andra + att min höger hand började domna bort igen i fredags när jag körde bil så hon ville kolla lite extra. Hon verkade sur och irriterad på vårdcentralen och kungälvssjukhus att de troligen/tydligen har missat att jag har något syndrom grejs (kommer ju inte på vad detta hette men men.)

Kanske skulle ta och städa lite men jag orkar verkligen inte, min kraft bara tog slut efter jag ätit förut och hela kroppen känns som bly. Ska i alla fall skriva ut två bilder till våran fotoram som jag skulle gjort för flera veckor sedan.

Kram*

Fnuttens rum

Jag har ju lovat Sara att lägga ut lite bilder på våran nya lägenhet så vi börjar lite smått. Vi börjar med det enda rummet som är i stort sett färdigt, det ska upp lite mer på väggarna och en hylla som hennes dop grejer ska vara på.

Så ser hennes lilla rum ut..(spegeln ska ej stå där sen heller)


Ha en trevlig lördag kväll!
kramar*


Duktiga mig

Igår tvättade jag alla fönstrena här i lägenheten så nu är det färdigt för i år. Var också på BVC och godisen har blivit 70 cm lång och väger nu 8820 g, min stora lilla tjej!

Idag har jag tränat tillsammans med Ida och våra barn på "mamma med barn" grupp på Sportlife och detta ska vi göra nästa vecka också. Ska även på Zumba med min svärmor på lördag, det är så himla skoj alltså! Var också och tränade i måndags på S-core och tjena vilken träningsvärk jag har i magen efter det. Men det känns att man är otränad och träningsvärk är ju bara ett kvitto på att träningen gett resultat.

I söndags fick våra älskade katter nytt hem. Jag gråter fortfarande efter dem, det är så otroligt tomt här hemma, även fast vi har både Ella och Novalee. Vi får självklart åka och hälsa på dem men det är ju inte samma sak.

Glömde ju nästan, Desperate housewives började ju igår och idag börjar äntligen Grey´s anatomy igen! Som jag har längtat, tjoohoo!! Dock så får vi titta på den "vanliga" tvn eftersom Ella bitit sönder kontrollen till digitalboxen i fem delar så nu väntar vi på att få hem en ny.

Ne ska försöka vila lite nu medans Novalee sover är så himla trött.
Kram*

RSS 2.0