Men allvarligt!

Kolla på det här film klippet, helt sjukt ju!!

Har idag vart på lilla Sagas dop och det var så fint så fint.. Var roligt att träffa Vikky igen och äntligen få se det lilla underverket, men eftersom Ella gjort sig illa och går på antibiotika och bara vart allmänt gnällig och pipig hela dagen idag så kunde vi tyvärr inte vara med på fikat efteråt, vart ledsamt tycker jag men var ju tvugna att åka hem till lilla skrället igen, som på nåt vänster lyckats få bort bandaget från tassen och hoppade runt som aldrig förr, man kan ju inte direkt tro att hon ibland har ont i sin lilla tass  ska väl tillägga att hon hade på sig kragen hela tiden medans vi var borta.

Kram*

IDIOTER säger jag bara!!!

Ahh jag blir så arg! Var ute med Ella igår kväll på hennes lilla kvälls"kiss" medans Novalee sov och innan Jonas kom hem. Vi gick runt huset och när vi kommer till gången ner till andra huset så ser jag att Ella haltar lite med vänster baktass men tänkte inte så mycket mer på det eftersom hon gjort så nån gång innan. Jonas kom hem, vet inte vad klockan var men det var sent i alla fall då Jonas säger "gå ner Ella" (från sängen) och tittar på henne och tänder sedan lampan... Hon haltade rejält mycket!
När vi var ute så trampade hon antagligen på en glasbit eller något liknande för ca två cm på hennes ena tå-trampdyna hade den svarta fina trampdynan slitits bort och var nu ett hemskt fult sår. Jag ringde veterinären imorse och så åkte vi in.
Eftersom katterna behövde vaccineras så följde de även med fast i en sportbag då jag inte fått tillbaka min kattbur av min kompis, stackars katter..
Hur som helst så tvättade dem såret och hon fick bandage runt om så vi ska hålla på att byta bandage en gång om dagen i ett par veckor nu *suck*, vi bad också veterinären att kolla hennes haka då den inte blivit något bättre sen hon ramlade och klappade i den för ett par veckor sedan. Där hade hon fått en kraftig infektion så här blir det antibiotika i fjorton dagar. Vi är nu ett par tusenlappar fattigare kan jag tillägga! Idioter som inte orkar ta sig till en soptunna för att kasta sina saker där, men neeeej de bara måste kasta flaskor och dylikt ÖVERALLT!! Kommer ju inte tillåta Novalee gå barfota här utanför i alla fall.

Imorgon ska vi på lilla Sagas dop och på söndag ska vi till Jonas föräldrar på middag och sedan lämnar vi vårat lilla hjärta där för att sedan åka och kolla på Robin Hood på VIP bio. Ska bli så mysigt att få bara rå om varandra utan några djur, bebis och att inte vara hemma.

I helgen som var tog min syster konfirmation så jag och Novalee åkte upp till Falköping och stannade där från lördag till måndag, tyckte det var så mysigt!

Dagarna efter har jag blivit bjuden på mat hemma hos Mia, Jocke och Liam (tack så jätte mycket för den goda maten) jag, Mia och barnen åkte i onsdags bort till Backaplan och shoppade loss lite för att sedan åka bort till Ikea och shoppa lite där också.
Igår (torsdag) gick vi bort till Nödinge och handlade och när jag kom tillbaka var Jonas purken och trött, han spelade lite tv-spel och kom sen in på toan där jag stod och bytte blöja på Novalee, pussade mig och sa förlåt, vi pratade lite och tillslut sa jag "du har inte ens sagt grattis till mig" och började gråta.. Den som jag mest ville ha ett grattis ifrån hade glömt bort min födelsedag!! Ändå hade han frågat mig kvällen innan om jag ville ha presenten på onsdags kväll eller på torsdag förmiddag. Han är för söt min älskling *ler*
Min svärmor kom hit och så åkte vi bort till Ikea där jag blev bjuden på mat och så shoppade vi lite, efter det så åkte vi hem till dem och fikade lite så farfar Reine fick träffa Novalee. När vi åkte hem var hon helt övertrött och skrek hela vägen hem men somnade som tur var rätt snabbt.


Godingarna håller handen

Medans Novalee sov..

Tog Liam sin första premiär tur i gungning

Leka i babygymmet kan också vara kul

Älskade lilla gladfis

Galenpannan

Lik pappan är hon också!

Vackra hund skrälle

...

Skönt med lite skugga också

Funderar allvarligt på att förstora eller i alla fall rama in.

Min nya frisyr

-ll-

-ll-

Så blev frisyren i alla fall och jag är SUPER NÖJD!!


Nu så får ni ha en riktigt trevlig fredagskväll med massa mys och gott!
Kramar*

Rösta på bilden

Min kompis Hannah som tog kort på mig ni vet när jag väntade Novalee är med i en tävling för "Schwarzkopf blonde". Hennes bidrag heter "Hannah Falköping". Tryck bara på rösta och ge henne en liten röst. Här kommer du till sidan...

Åska & Strömavbrott

Har ikväll haft en riktigt trött liten tjej här hemma och en lite smått rädd hund. Vet inte varför men Ella har tydligen gått och blivit rädd för åskan på "äldre" dar. Vi fick också strömavbrott som varade i nästan två timmar (tror jag) vet att det var en timme i alla fall. Mia kom bort med varmt vatten då jag inte hade nåt uppkokat och Novalee behövde mat. Tack och lov mia att du kom bort! Har idag blivit bjuden på thaimat borta hos Mia, jocke och Liam. Mycket gott måste jag säga men blev grymt mätt i magen! Så som det ska vara antar jag. Nej nu ska jag sova god natt!

ett år sedan

Idag fyller Jonas ena systerdotter sex år så grattis till henne. Men det är också ett  år sedan idag som vi fick veta att jag var gravid.. mensen var fyra dagar sen så jag hade köpt mig ett test för "säkerhetens skull" men tänkte inte testa förrän på min födelsedag som är en vecka efter men på onsdags morgonen den 20 maj kunde jag inte hålla mig så jag tog testet då. Medans jag torkade mig och skulle spola så såg jag det..  Och med stora bokstäver stod det GRAVID glömmer aldrig hur glad, chockad jag blev. Jag gjorde i ordning frukost på sängen till Jonas och la det positiva testet där på brickan. När Jonas vaknade var han så trött så han trodde det först var ett ägglossningstest, men så såg han sedan att det inte var det. Sen började den "evigt" långa väntan på den lilla bebisen och nu sitter den efterlängtade lilla bebisen i mitt knä och dregglar, rapar för fulla muggar.

Ny kamera

Som ni sett och märkt har jag haft lite bloggtorka eller ja, jag har haft saker att skriva om jag har bara inte orkat.
Hur som helst så har Novalee nu börjat skratta lite smått med ljud och dregglar till fördärvelse.
Vi har varit ute och gått med både Mia, Liam och även med Linda och Leia.

Jonas har fyllt 27 och samma dag blev Novalee 3 månader, så då vart Jonas systrar och föräldrar här och "firade" honom. Helgen efter den femtonde fyllde min mamma år och då kom hon och hennes kille hit med ett nytt spjälskydd och min Hokus Pokus stol som jag hade när jag var liten (min syster har haft den och mina två minsta kusiner har haft den med + 1-2 st till som hade den innan mig) så väl använd är den minsann. Jonas föräldrar kom hit då också så vi satt här och tjöta fikade lite och åt mat tillsammans. Från den trettonde tills igår så har Jonas varit ledig och det har vart så skönt att ha haft honom här hemma!

I måndags var vi på NetOnNet och köpte en ny kamera och en videokamera. Mycket välbehövligt kan jag säga! Kameran tar grymt bra bilder tycker jag, videokameran har Jonas mest pillat på, men nu har vi i alla fall bra grejer så vi kan filma/ta kort under Novalees uppväxt.
Sedan åkte vi in till Femman och köpte en klänning till Novalee som hon ska ha på Sagas dop och sedan ett par Puma skor till henne.

Jaja laddar upp lite bilder här från den nya kameran, de andra bilderna från den gamla åker upp en annan dag..

 

 


Måste sova

Jag är så himla trött och måste sova men vill egentligen inte göra det förrän ikväll, ska försöka mig ut på promenad om en stund så fort mitt lilla hjärta har vaknat hon har sovit i snart tre timmar nu, och vad har jag gjort på den tiden då? Jo jag har suttit vid datan lagat mig lite mat potatis och bacon.. mycket gott!
Funderar på att plocka lite här snart och lägga ut en låda med fula bebis kläder på tradera eller om jag skickar iväg dem till någon välgörenhet, sen kanske jag drar fram dammsugarn en gång till och torkar golvet efteråt.

Ne kom nu på att jag kan läsa lite ur min underbara bok "Mammafällan"

Eller kanske inte.. Tror jag minsann hörde ett smackande ljud innefrån vardagsrummet nu.
hm....

Kramar*

Stackars mitt lilla hjärta!

Kanske minns ni att jag skrev om en "försäljare" från Skandia, som ville att jag skulle byta till deras försäkringsbolag? I alla fall så fick jag tummen ur idag och ringde upp det numret i tron om att det var till själva bolaget men jag kom till samma idiot som för en vecka sedan och han började pladdra IGEN om samma sak och jag sa nej även denna gång, han började tjata men jag la bara på då. Hittade sedan det rätta numret till huvudkontoret och blev kopplad till dem som har hand om klagomål. Berättade vad som hänt och han förstod mig och tyckte den andre killen var en idiot och att han INTE får säga så som han gjorde/gör, att han ska acceptera ett nej och sedan tacka för sig och lägga på. Han skulle i alla fall kontakta dem som ringer upp folk och prata med dem, han tackade så mycket för att jag ringt och sagt till. Han berättade också att de brukar erbjuda en liten grej som kompensation för det som hände.
Han frågade hur gammal Novalee var och jag sa att hon blir tre månader på lördag, då blev det ingen biobiljett tyckte han.
Han berättade om ett kort som de också skickar iväg som man kan beställa hem "lyxmat/godis" till dörren och det tackade jag gärna ja till så imorgon eller nästa vecka får vi hem ett sådant kort.
Vart ju nästan lite bra att han ringde och höll på så där om man ska se det från denna sidan.


Idag klockan elva var jag och Novalee på BVC. Novalee fick sina vaccin-sprutor och hon skrek så mycket min stackars lilla älskling! Jag fick tårar i ögonen men det gick faktiskt bra. Hon var väldigt trött också för hon hade bara sovit högst en halvtimme på förmiddagen från det att hon vaknade halv sju tills vi åkte till BVC. Novalee är nu 62 cm lång och väger 5460 g.

Har hunnit med att städa och duscha under förmiddagen så får väl se vad jag kan hitta på resten av dagen. Har i alla fall planerat att jag ska hinna med att gå en promenad i det fina vädret innan kvällen och kylan kommer krypande.

Vad hittar ni på idag?

Kramar*

Skit dator!

Här håller jag på att plockar och städar nu när Novalee somnat och jag skulle BARA lägga i ett par viktiga papper i en mapp som står i dataskåpet, men vad fasiken tror ni händer? Jo jag kollar bara lite på datorn och fastnar direkt.
Den är ett himla beroende och har en riktig makt. Har jätte svårt för att slita mig från skiten, men men någon gång ska det väl bli bättring på den fronten med.

Well well.. Back to work & God night*


mitt älskade lilla charmtroll

På bara ett par dagar har Novalee börjat "prata" allt mer och mer och jag förundras varje dag över hennes utvecklig.
Hon ler mot allt och alla min lilla gladfis och dreglar hur mycket som helst.

Kram*

Inget kan slå Enya och Pink



Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ÄLSKAR Enyas musik och denna låten är en av hennes bästa!!

Pink och Enya delar absolut mina favorit artister finns verkligen inga som slår dessa två..

God morgon

Hon vaknade klockan sex idag så jag fick ju sova ett par timmar jag med men är fortfarande svin trött så vi ska lägga oss igen så fort hon ätit upp sin mat.
Igår kväll satt jag och läste ur min nya bok Mammafällan, den är såå bra! En av de bästa böckerna jag läst på länge och då har jag bara kommit ett par kapitel in i boken.

Nej nu har hon snart käkat upp
Kram*

NEEEEJ!!

La för en stund sedan Novalee för natten och hennes älskade sängmobil börjar ge sig nu, ja alltså det är batterina som är i den som krånglar så det var inte direkt den bästa kvaliten på dem om man säger så. Så får väl se hur lång tid det tar att få henne att somna ikväll.



Tog visst inte så jätte lång tid som jag trodde. När den slutat "spela" (om man ens kan kalla det så) så stängde jag av den bärbara datorn och gick ut från vardagsrummet, in i köket och tog med mig torr-soporna ut tillsammans med Ella så hon fick kissa innan Jonas kommer hem. Ville egentligen inte gå ut ifall hon nu skulle börja skrika men när jag kom in igen så vart det knäpptyst i lägenheten så hon hade somnat. Så alltså från det att mobilen slocknade och slutade spela så tog det fem-tio minuter så sov hon. Får se hur länge hon sover inatt. I morse vaknade hon halv åtta igen och ville ha mat min lilla glad fis så ännu en natt fick mamman sova. Njuter till fullo varje gång hon sover en hel natt för det känns tyvärr som att det kommer att vända snart.

God natt allihop för nu ska jag minsann också sova
Kram*

RSS 2.0