morgonmys

Mitt ögongodis så här på morgonen <3Novalee visar sitt plåster som hon fick igårkväll (fast hon inte ens gjort sig illa)

kram*

Träning

Sedan i början av januari har jag börjat träna så smått igen och denna gången mer ordentligt eftersom jag inte fick ta i förrän Haylee var ca 6-7 månader gammal med tanke på framfallet under förlossningen och nu är ju snart hjärtat 8 månader så nu känner jag att jag kan köra på, självklart lyssnar jag ju till min kropp om den skulle säga ifrån. 
Måste ju visserligen tillägga att jag aldrig trott att jag skulle bli en sån person som blir så frukstansvärt rastlös och rent ut sagt får halvt panik när det är vilodag! Men är bara att bita i det sura äpplet och känna kliandet efter att få åka och träna dagen efter igen. 
Fast idag har vart en skit dag! Har varit arg och grinig hela dagen (kanske har något med att göra att jag har mitt lilla roliga också) ätit upp resten av min lilla lilla chokladkaka jag hade kvar sedan igår, ätit nästan en hel pizza och lite äppelpaj så jag mår vidrigt illa just nu och känner mig riktigt äcklad av alla dumheter jag ätit, USCH FY OCH BLÄ! Imorgon är det ny vecka och nya tag, ska nog faktiskt promenera bort till gymmet imorgon tror jag (beroende på när Haylee har ätit och när hon somnar då.) 
Gillar att träna på förmiddagarna, det är inte lika mycket folk då mer än de där söta pensionärerna.. de brukar slänga lite blickar mot mig och Haylee men kommer sedan fram i omklädningsrummet och berömmer henne för att hon är så snäll, kan ju bara hoppas att de håller i sig ett tag till också. Tränar även ibland på kvällarna då Jonas skaffat sig ett gymkort han också. Riktigt skönt är det att han med vill "förändra" sin kropp, fast han vill uppåt och jag vill neråt i vikt, något som jag tycker är riktigt svårt, att träna är inga problem det är maten! Vet inte hur jag ska äta och vad, ja att inte äta en massa slisk fattar väl jag med visserligen men det där andra som får andra att bli "tajta" runt magen.. Jaja får tålas att tänka lite till på. Nu ska jag lägga mig i alla fall måste ju upp med mina små grinfisar i natt/morgonbitti + att Novalee ska till dagis så fullt sjå!
 
 
Fick med mig dessa supersnygga träningsbralls hem igår efter träningen..
 
Kramar*

lite dumt

Kanske va lite dumt skrivet det där med att skita ner sig. Va väldigt trött och arg när jag skrev men jag håller fortfarande fast vid att jag inte kommer att fråga nåt mer i alla fall.
fortfarande trött trött trött!!

hjälp?! pfft!!

Är så förbannat trött på folk som säger att de finns där och kan hjälpa en med barnen, att ta dem över natten så vi kan få sova ut jag och Jonas eller få hitta på nåt roligt tillsammans bara vi frågar, vet ni vad SKIT NER ER!!! Inte så roligt att man alltid måste fråga själv, ta lite egna initsiativ (hur de nu stavas) istället! Och NÄR man väl frågar så knorras det så inåta helvetes mycket så NEJ jag kommer aldrig att fråga någon igen, Jonas kanske gör det men inte jag!! Är nåt så förbannat trött på er alla! Håll era jävla förslag för er själva för det händer inget ändå på den fronten och i slutändan är det jag/vi som frågar om hjälp ändå! Nu ska denna bitterfittan till mamma försöka sova innan nån av de alltid snoriga och sjuka barnen vaknar igen

RSS 2.0