Hade visst en blogg också

Kanske dags att skriva nåt litet inlägg här igen. 
 
Vi lever och har det gott. Hade dock kunnat vara lite bättre om jag hade haft ett jobb men det kommer väl och hoppas på att morgondagen skall leda någonvart.
I slutet av mars flyttar vi ifrån vår 3a till en 4a några gårdar härifrån, blir skönt att barnen får egna rum och vi får ett vi med. Just nu bor vi nämligen i vardagsrummet jag och Jonas. Tjejerna som delat rum sedan Haylee var 5 månader klarade inte av det längre utan blev väckta av varandra tyvärr, men denna nya lägenhet blir på enplan och vi får en stor uteplats så det blir jätte bra med tanke på Ella också.
 
I veckan kom vi hem från en 3 dagars Sälen resa. Jag åkte ingenting men Jonas åkte sin snowboard, Novalee prövade en liten snowboard och Haylee fick pröva skidor. Ingen av tjejerna gillade det så det kommer att dröja innan vi hyr grejer till dem igen.  
Roligast var ju att åka pulka. 
 
Om exakt 13 dagar fyller vår stora tjej redan 4 år och ska då få ha barnkalas på söndagen. Några av föräldrarna kommer att vara med ändå men hon har bjudit sina kompisar och tycker det ska bli jätte kul! 
 
Camo
 
Vi har även skaffat en till katt efter vi kom hem från Gran Canaria i somras. Novalee tjatade hål i huvudet på oss. Två katter var det först men den ena (självklart hennes favorit) trivdes inte alls här och var stressad. Hon kissade och bajsade överallt hela tiden och Camo (den katten vi har nu) var inte särskilt snäll mot henne heller alla gånger. Så hon fick åka tillbaka till katthemmet igen men är nu omplacerad och har det bra. Vi saknar fortfarande Misty och Linnéa något fruktansvärt mycket! 
 
Kram*

RSS 2.0