Jodå

Ella hade minsann ögoninflammation men har fått ögonsalva för det och det ser mycket bättre ut, inget äckligt gult glegg kvar där inte! Resterande veckan har jag varit med Sannah och Elvis vi har haft väldigt trevligt tycker jag minsann och vovvsingarna har fått leka av sig. Vi har också plockat blåbär i skogen med. När vi hittade ett ställe fullt med en massa blåbär så sprang hundarna iväg en liten bit och kom tillbaka och hade käkat bajs så det tog snabbt slut med blåbärsplockandet (just på det stället i alla fall)

Nae nu ska jag ut i spöregnet med Ella *

Stackars lilla pella

Min lilla tjej har troligen fått ögoninflammation. Det har runnit gult glegg ur hennes vänsteröga hela dagen idag så på fredag förmiddag har vi tid hos veterinären. Jag vet inte om hon har fått det från någon av hennes lekkompisar (den ene har nyss haft ögoninflammation) eller om hon har fått det på något annat vis. Synd om henne är det i alla fall, ska ta tempen på henne strax och se om hon har feber, hon är lite hängig.

Kram kram*

Oj då

Det blev visst inget med att skriva mer i förrgår, jag glömde totalt bort det och så var jag ju så grymt trött också.
Igår hjälpte jag min svägerska att handla mat och efter så bjöd hon på lunch, mycket gott. Sedan kom Sannah hit en sväng och vi var ute på en liten promenad med vovvsingarna.

Vad har jag gjort idag då? Jo jag har vart i Falköping hos MIN MAMMA!! Jätte mysigt faktiskt även om jag inte var där så jätte länge. När jag kom dit så mötte min syster mig i trappan och mamma mötte oss vid vägen, efter det tog mamma ut pengar så vi kunde gå och äta pizza på Gondolino. De gör de mest godaste pizzorna i världen! och salladen också för den delen finns inget goáre. Jag åt två bitar sen var jag mätt så det blev att ta med sig mat hem istället. Julia och jag gick hem till dem medans mamma gick och handlade. Jag passade också på att cykla bort och hälsa på Mia med familj, alladels för längesedan vi träffades så jag vart där i ca. en timme. Anledningen till att jag åkte till Falköping från första början var att jag och Julia skulle till Skövde och kolla på bio "Harry Potter- halvblodsprinsen" men kände att jag orkade inte det så vi var hemma istället.

Fick med mig Ellas nya halsband med mig hem också och det sitter så snyggt på henne så.. Nej nu ska jag ringa och höra vart min älskade sambo är för nu saknar jag honom riktigt mycket!

God natt*

Usch

Alldeles för länge sedan jag var inne här nu och skrev. Jag har jobbat nästan hela tiden och har varit väldigt trött när jag kommit hem, har bara velat sova all the time!!

Igår och förrgår var vi hos en tjejkompis och hennes lilla Elvis så det blev promenad i skogen och hundarna lekte av sig.

Måste bara äta kommer om en liten stund och skriver lite till...

Åh regnet det bara öser ner..

Jag och Ella har precis kommit in från våran lilla tur ute i regnet. Mycket skönt måste jag säga men väldigt väldigt blött. När vi hade gått i ca. fem minuter kommer det två gående kvinnor med deras hundar, de vart lösa och den ena började springa fram emot mig och Ella. Jag hörde hur hon skrek på hunden att han skulle komma tillbaka men det lyssnade han inte på så han kom närmre och närmre, han ville hälsa på oss. Jag visste vilka de två kvinnorna och deras hundar var men eftersom jag inte ville att dom skulle "hälsa" så så putte jag bort honom och sa till honom att gå. Han lyssnade faktiskt. Ella däremot ville som vanligt leka och hälsa men hon fick vackert lov att vänta. Efter det så pratade jag med dem i 10 minuter och vi alla var helt dy blöta, så vi avslutade och gick hemmåt igen. Våran vackra tjej var så otroligt duktig att gå brevid mig hela vägen hem (visserligen inte så långt), hon har verkligen blivit duktig på att gå brevid på vänster sidan nu även om det inte alltid är så lätt att komma ihåg för henne så tycker jag att det funkar fin fint!
Hur som helst så när vi kom in och jag skulle ta av henne halsbandet fick hon världens ryck och började hoppa på mig (så som hon brukar göra när man kommer hem från jobbet) fattar inte varför hon ens gjorde så men efter många om och men + en massa pussar från henne så satte hon sig äntligen ner ordentligt så jag kunde torka henne men så kom det! hon ruskade av sig två till tre gånger i hallen, som tur var så hade jag inte tagit av mig regnkläderna så jag blev ju inte så blöt men den stackars hallen har nog aldrig varit så blöt som den är nu. När jag sedan satte mig här öppnades himlen ännu mera och det bara öste ner. Skönt att man redan var inne i värmen med en handduk på huvudet! Ella ligger nu och sover och jag ska alldels strax ta mig något att äta.

Nu är det i alla fall uppehåll*

Tlött!

Har varit trött absolut hela dagen, somnade till och med på bussen när jag åkte till jobbet och missade nästan att jag skulle gå av. Som tur är, är jag ledig imorgon så kan sova så lääänge jag vill. Men nu så ska jag minsann sussa kudde!!

God Natt*



Bio + en trasig bil

I söndags var vi;  jag, jonas och två arbetskamrater till mig på bio. Vi såg "Ice Age 3" jätte bra.
Filmen började kl. 18.10 och biljetterna skulle hämtas ut senast 17.25 så vi möttes alla fyra inne på Bergakungen klockan fem. Innan vi ens kom dit så började bilen att surra, spotta och ryka! Jonas ringde sin pappa och pratade lite med honom medans motorn bara steg i värme. Som "tur" var så var vi inte så långt därifrån så vi kunde ställa bilen ca. fem minuter efter allt hände och betalade då parkeringsbiljett och gick bort mot bion.
Vi betalade och köpte Hollywood menyn = Stor popcorn och två läsk till, jag tog äppeljuice och Jonas tog som vanligt coca cola. Sedan fick vi sitta i ungefär en halvtimme och vänta på insläppet till våran film. Hela salongen var fullsatt kan jag lova! De hade AC på så det var svinkallt och jag ångrade så att jag inte tog med mig filt som jag hade tänkt mig från början.
Efter filmen gick vi allihop på toa och jag fyllde på två stycken flaskor med vatten till bilen.
När vi sedan sa hej då till varandra så gick vi till bilen och skulle starta den så total vägrade den. Jonas ringde hans föräldrar så de fick komma in till Göteborg och hämta oss och bärga oss hem.



Utslagen av värmen

Ella bara ligger och sover hela tiden, antingen på golvet i hennes säng eller i våran säng. mest på golvet där det drar vindar för fullt (jag har öppnat alla fönster i lägenheten så det är korsdrag i hallen) MYCKET SKÖNT!! men ändå önskar jag verkligen inte bort denna värmen. Jag önskar varje dag istället att jag skulle kunna få bada i en sjö eller ett hav med Ella brevid mig. Men NEJ då det går självklart inte. Ella är i alla fall utslagen av värmen och vill inte ens gå ut! Då är det verkligen varmt!

Idag är det bara städning som gäller för imorn får vi gäster hit och vi ska grilla! så jag har gjort en egen marinad, har däremot ingen som helst aning om hur det smakar (vågade inte smaka på den) och det flög ingredienser än hit än dit så vi får se imorn när vi grillat färfigt kotletterna om det är ätbart, gott luktar det i alla fall.

Ikväll ska jag laga våran mys-middag Tacos vi skulle ha ätit det i söndags men jag hade ingen tanke på att köpa köttfärs då och det lilla vi hade i frysen var alldeles för lite för oss båda så det blev inget. Men så nu ikväll ska vi äntligen få äta det (Jonas vet ju förresten inte att jag tänkt att göra det så det blir en överraskning) har jag sagt det förresten att jag avskyr överraskningar men älskar att överraska?


Våran älskade utslagna varma hund ligger på sovrumsgolvet ^^

Toodeloo*

Kvittar vilken sida

Ja det kvittar vilken sida jag än ligger på i sängen så ska Ella ligga nere vid mina ben, om så Jonas är på jobbet och jag ligger på hans sida så nog ligger hon där också. Min lilla fina vovve! Fast nu har hon i och för siginte legat hos oss på ett par dagar.

RSS 2.0