Halloooo

Har nu inte skrivit på ett par dagar, men har vart så trött så har faktiskt inte orkat. Jag har i alla fall vart med Andrea och Sannah både på lördagen och igår. Vet bara inte vad det är för "fel" på våran hund.. hon och Rocky rök ihop mer än fem gånger igår och så på som han och Elvis var på Ella så brukar de inte vara så nåt fel är det. Löpar tiden är utesluten men skendräktighet kanske? Ingen aning, ska i alla fall ringa Kirsi och höra vad hon säger.
Annars har jag varit med Jonas.

Storhandlade igår och våran kompis fick komma ner och hjälpa mig att bära upp alltihop, visst hade jag klarat det själv men har ju som sagt så grymt ont i ryggen.

Idag så var vi och kollade på ett hus i Sålanda men det var inget för oss direkt. Jätte fint läge och stor mark men nej vi kommer leta vidare. Efteråt åkte vi till Jonas äldsta syster och fick lite fika, tjötade med henne och jag berättade att jag skulle till Ikea och köpa säng vilket hon blev jätte glad över för hon skulle nämligen också dit. Jonas tog bilen och åkte till sitt jobb och lämnade bilnycklarna vid bilen så jag kunde ta den efter vi var klara på Ikea. När vi kom dit (till Ikea alltså) så gick vi upp och käkade lite mat innan vi lämnade tjejerna till "Småland" så de fick leka. Jag som bara skulle ha en spjälsäng hittade också ett mikrostänkskydd (heter det så?) kan ju vara bra att ha nu när vi ska ha barn och för att slippa all mat som stänker runt därinne när man mickrar den. Ja sen när hon hade plockat ihop sitt var vi ju färdiga så då var det bara att betala och hämta tjejerna. De skjutsade mig till Scania där våran bil stod och lastade in mina grejer till den. Efter det bar det av till biltema för att köpa nya torkarblad till våra bilar men självklart så skulle ju pengarna ta slut så fick bojkotta torkarbladen för framrutan på lilla Opeln. Jo just det vi var inne på Elvis & Elina innan vi åkte mot Bäckebol till Ikea och där köpte min älskade svägerska en overall i strl 60 och en mössa till våran bebis.

Sen igår har vi också fått ett nytt litet tillskott till familjen, nämligen en till liten misse på fem månader (får visserligen se hur det kommer att gå).. min mamma har redan fått ett psykbryt och tror andra kommer att få det på oss också, nu när vi ska ha bebis, ha tre katter och en hund men som sagt vi får se var allting leder.. han heter i alla fall Lotus.


Sängen som inte är ihop monterad än

Overallen och mössan

Och så lille Lotus

Ska nu ta och laga lite mat.
Ha det så bra kram*

God fortsättning..

Ja då var denna julen också slut. Kändes inte direkt som att det var julafton igår, vet inte riktigt varför men vi hade i alla fall det mysigt ändå. Innan vi åkte hem till mamma så åkte vi till pappas grav för att tända ljus, blir alltid lika frustrerad och arg när jag kommer dit till graven! Fattar inte varför det ALLTID ska blåsa så grymt mycket!! Lågan slocknade flera gånger men Jonas fick till slut tänt dem. Sen åkte vi hem till mamma lämnade in grejerna och myste med dem. När vi sedan gick ut sista promenaden med Ella så lekte vi med henne och Jonas halkade till på en liten isfläck så båda började asgarva (han slog sig inte så farligt.)
Men idag har vi träffat min låtsas mamma och hennes kille, min mormor och morfar + mina mostrar. Var väldigt mysigt men eftersom jag var så himla trött pga att Ella hade väckt mig till och från hela natten och plus att det var riktigt trångt att ligga två personer i en 90 säng så blev det mycket vridningar under natten, så var jag rätt lätt irriterad och sur nästan hela dagen.
Vi kom hem vid sju nu ikväll (eller igår kväll kanske man säger nu) och efter ca tjugo minuter kom Sannah och Robin hit, ja och så Elvis då. Käkade Mc Donalds mat och nu har de precis åkt hem.

Hoppas ni alla har haft en trevlig jul..
Nu ska jag och min älskling se på Greys Anatomy så natti natti*

Tillbaka från MVC

Mitt blodtryck var jätte fint, magen börjar gå uppåt till kurvan igen men fick inte reda på mitt sf mått denna gång. Fick däremot reda på att bebisens hjärtslag låg på 145 tror det var lägre än förra gången och när hon undersökte magen och lyssnade på hjärtat sa Bm "hon" hela tiden när hon pratade om bebisen. Kanske vet hon något som vi inte vet, ja barnmorskan alltså inte bebisen hehe. Vet inte vad som gömmer sig därinne är det en liten tjej eller kille? Mig kvittar det i alla fall vad det blir.

Jaja ska ta tag i städningen här nu.
Kram kram*

morrn morrn

Sitter nu här och har precis ätit upp min frukost. Ska snart ut med Ella och ska sedan åka till MVC och mäta magen och lyssna på bebis. Får se hur mycket magen vuxit på en vecka, har ju fått mer bristningar på magen och kan ju hoppas att jag ligger på kurvan igen istället för under som jag gör nu.

En dag kvar till julafton och då också exakt en månad kvar till mitt Bf, men idag blir det städning som gäller och imorgon efter Kalle Anka åker jag och min älskling till Falköping för att fira jul. Men innan dess ska vi på grötfrukost hos mina fina svärföräldrar.

Han är ju bara för söt, igår när han kom hem så försvann han in i köket först och sedan in i sovrummet. Han gick sedan ut till köket igen och jag plockade ut min tallrik som jag haft i vardagsrummet och där står han med en julklapp i handen till mig (tror jag) men han är grym på att gömma presenter, fattar inte hur han lyckas!! Visserligen går jag ju inte runt och letar men ändå.

Nej måste ut med Ellan nu innan ja drar till MVC.
Kramar*

Hej mitt vinterland nu är du här!

Ja nu är det snö här på backen ÄNTLIGEN woohoo. Tror det började att snöa medans jag och Ella låg och sov i soffan nu i eftermiddags. Jag har blivit så grymt mycket tröttare nu mot slutet och det är väl som det ska vara då antar jag. Kollade för ett par timmar sen vart närmsta förlossning ligger från Tandådalen i Sälen och det är i Falun 18.5 mil där ifrån! Men jo jag kommer att åka ändå för de som känner min älskling vet hur han kan köra (min lilla fartdåre) och så länge han är med så kvittar det vart jag föder någonstans, nu får vi bara hoppas att Ynke-pytt har vett nog att stanna kvar därinne tills vi kommer hem i alla fall.

Jag gick upp klockan nio idag för att åka in till Nödinge med Sannah men när ja ringde henne så sa hon att hon köper det hon skulle när det är mellandags rea. Jag åkte i alla fall iväg till veterinären först och köpte mat till Ella lämnade in vaccinationspapprena på katterna. Jag har ju glömt dem varje gång när jag åkt dit för ärenden, de ska bara fylla i att de har blivit vaccinerade men eftersom veterinären var upptagen så kommer de att skicka hem papprena till oss.
Träffade där en kvinna som bor i huset intill och hennes finska lapphund Kovo som fyllde ett år idag. När vi stod där och pratade så lyfter han på benet och kissar på en utav hyllorna. Som jag skrattade! Han hade tydligen gjort så en gång tidigare och båda gångerna så skulle han vaccineras.
Hur som helst så åkte jag vidare till bensinmacken och skulle tanka bilen full. Sätter i kortet som jag brukar och trycker på pump nr 5. Jag står där och frysen och undrar varför inte den vill tanka min bil, går sedan tillbaka till automaten och kollar där det står att jag tryckt i nr 6. Slänger mig in i bilen igen och svänger runt och ska tanka, då har redan automaten tagit bort det så jag får trycka om allting igen. Jonas undrade senare varför jag bara inte backade till pump nr 6 och det undrar jag också.
Gick sedan in på Shell och köpte kylarvätska och motorolja till Jonas bil. Tittar inte på flaskan mer än att det står 10.40 som Jonas sa att det skulle göra så jag betalar allt och hoppar in i bilen igen. (Tydligen köpte jag till diesel bil istället för en vanlig)

Efter det bar det av till Nödinge där det blev julklappsinköp till våra älskade djur. Fem stycken märgben för 23 kr, en pipleksak "Wubba" som vi kallar den (den enda pipleksak som inte gör henne helt dum i huvudet.) Köpte också kattsand och drog iväg till Ica och där hittade jag lite kattvitaminer och burkmat till katterna som de ska få i julklapp, blev också lite mat självklart. Ella fick sedan ett ben direkt när vi kom hem, ja Ella hon var med mig hela tiden.

När vi kom hem skrev jag upp allt vi köpt och köpte/bokade ett skipass till Jonas som han ska ha när vi är uppe i Sälen så nu är den färdig betalad och jag har 0 kronor kvar på kontot hehe.
Sannah hann och ringa innan jag ringde henne och så frågade hon om vi ville gå spåret med henne, Elvis, Andrea och Rocky och det ville vi ju självklart, men vi åkte inte förrän Jonas åkte till jobbet.
När vi kom dit drack de kaffe och jag mitt vatten, efter det gick vi spåret. Så himla skönt väder hundarna lekte och vi tvåbenta pratade, hade rätt ont i magen så jag var på efterkälken i stort sett hela tiden.
När vi kom tillbaka skjutsade jag Sannah till hennes mamma i Älvängen. Jag och Ella åkte hem och var helt slut så vi la oss i soffan och kollade på tvn där vi somnade och sov minst en timme, så jätte mysigt.

Ja jag måste ju bara berätta att mina älskade morföräldrar var här igår med. Jag vaknade ju klockan åtta men vid halv nio tiden frös jag så mycket och skulle bara in och hämta något i sovrummet och såg då Jonas ligga och sova där i den varma goa sängen i det varma sköna rummet så jag bara kröp ner lite bredvid honom och somnade. Vaknade av att mormor ringer hem hit vid tjugo i tio och frågar om de får komma på kaffe (de bor ju i Vilske-Kleva som ligger vid Falköping) Så klart gick det bra men jag var fortfarande trött så dum som jag är la jag mig igen och vaknade inte förrän tio i tolv. Jonas äldsta syster ringde ca. tio minuter efter det och sa att hon var på ingång eftersom jag lovat henne dagen innan att jag skulle skjutsa hennes ena dotter och hennes kompis till ett bowlingkalas. Tjejerna kom hit och de kollade på film och fikade lite, lilla Jossan hon hade inte ätit så hon fick korv och makaroner. När mormor och morfar kom hade de med sig ett fint pepparkakshjärta som morfar brukar göra till jul, vi fick också en brödkaka, två fläskkareér, glutenfria köttbullar och en burk med rån som de alltid brukar göra till jul. De var här i en och en halv timma sedan var de tvugna att åka iväg till Strömstad för de skulle hämta min moster.

Ne ni nu ska ja ta och lägga mig.
Natti natti *

Denna eviga halsbränna

Har nyss stigit upp men är fortfarande jätte trött, har inget inplanerat idag mer än att skjutsa Jonas systerdotter och hennes kompis till ett bowlingkalas, men det är inte förrän vid två tiden. Vaknade först och främst av att jag var tvungen att byta sida och då kom självklart Ella in i rummet och såg detta (vi har börjat sova med dörren öppen nu eftersom hon alltid ska öppna dörren.) Hon hoppade i alla fall upp och la sig på mina ben, Jonas vänder sig också om och ligger precis bakom min rygg och framför mina armar ligger Linneá. Tror ni man kan röra sig då? Nae! När jag precis höll på att somna om i detta trånga utrymme så börjar till på köpet min "älskade" halsbränna! Försökte ignorera den men det var lönlöst så nu sitter jag här i köket och ska alldeles strax ta mig en smörgås och sätta mig framför tvn och se vad den har att erbjuda denna morgon.

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton och i morgon blir det att åka in till julstressande Göteborg för att köpa en sista julklapp och en liten liten mössa till Ynke-pytt (tror jag i alla fall.)
Jag går också in i vecka 36 nu (35+0) så fyra veckor kvar tills vårat älskade barn kommer.. om man går efter Bf då. Men innan så åker vi ju upp till Sälen i vecka 2. Ja jag ska ju självklart inte åka utan kommer att vara inne i stugan mestadels med Ella.

Ha en trevlig måndag, kanske bloggar lite mer under dagen det får vi se.
Och just det ett STORT GRATTIS till Emma som fick en liten son i lördags.

Kramar *

Har så tråkigt!

Sitter här och lyssnar på musik och vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag har så tråkigt!!
Jonas satte sig nyss framför det jäkla tv-spelet med hans kompis. Städat har jag redan gjort så det känns lite meningslöst att städa en gång till. Knappt någon som är inne på msn som jag kan prata med och vill inte se på film. Kommer heller inte på vem man kan ringa för att tjöta lite med, ej heller vill jag gå ut med Ella just nu eftersom att hon ligger så sött i sängen och sussar. Kanske ska sätta mig och räkna på vad alla räkningar kommer att kosta oss denna månad?

Hoppas ni haft en trevlig söndag i alla fall...
Kramar *

♥ Jag fick låna en ängel ♥



Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund

Jag kan inte fatta att det redan gått åtta år sedan du gick bort från mig/oss.. Du anar inte hur saknad du är! Din saknad i mig är nu annorlunda men fortfarande så otroligt stark och nästan värre ibland än vad den var i början. Låg vaken till halv fyra inatt. Jag låg och tittade på klockan när den blev kvart över tre och grät. Jag vill att du ska komma tillbaka.. Att du ska få träffa ditt barnbarn, få träffa Jonas våra djur, hans familj att få kunna se hur vi bor och hjälpa mig med bilen. Vet ju såklart att det inte går och att det någonsin kommer att inträffa men hoppas att du är med oss ändå. Jag saknar dig pappa min älskade fina pappa!! Du kommer alltid att vara älskad och saknad..


God natt

Ja nu ska jag ut i kylan igen på en sista promenad med Ella för dagen. När jag sedan kommer in igen så blir det att titta på ultraljudsfilmen (som jag fortfarande inte tittat på).. Jonas kommer hem sent inatt pga all snö och blåst på vägen mellan Göteborg- Oslo, kommer inte att kunna sova lugnt förrän han har kommit hem.
Dessutom måste stackarn gå upp tidigt imorgon eftersom att vi ska till banken klockan tio.

Nej dags att traska ut i den lilla snön som ligger där ute.
Sov så gott*

Kallt så kallt!

Kom hem för en liten stund sen lämnade Ella och åkte lika snabbt iväg igen. Idag har jag och Ella varit hos min kompis Sannah och Ella fick träffa sin kompis Elivs. Vi var ute och gick en stund och när vi kom in till Sannah igen så fikade vi lite snabbt och sedan kom Andrea med Rocky så Ella fick leka av sig riktigt mycket med sina bästisar och ligger helt utslagen här bredvid mig och sover. När jag sedan stack iväg igen så postade jag på alla julkort som skulle iväg till nära och kära + att det blev en mjölk och lite ostbågar till på köpet också. Åkte sedan och tankade för att sedan åka direkt hem.
Så nu väntar jag på att mina älskade makaroner ska bli färdiga så jag kan käka för jag är svin hungrig!

Hoppas ni haft en riktigt bra torsdag, kram*

Jag älskar min Jonas! ♥

Finns verkligen ingen som är bättre än min pojkvän/sambo! Inte enligt mig i alla fall.. Kan verkligen inte förklara hur mycket jag älskar honom. Det liksom värker i mitt hjärta när jag tänker eller ser på honom. Han förgyller mitt liv och är verkligen helt underbar, och snart får jag bli mamma åt hans barn också. Fatta vilken lycka alltså! Att jag får den stora äran.. Nej någon bättre än Jonas får man leta efter min fina fina älskling


Jag ser det snöar,

Ja nu snöar det ÄNTLIGEN!! Jonas gillar ju dock inte detta vädret och jag förstår att han inte gör det eftersom det är så mycket snö på vägarna till Oslo. Det började i alla fall att små snöa lite igår eftermiddag/kväll och när Ella såg att det silade ner snö från skyn började hon hoppa och bita efter dem. Hon är för söt när hon försöker fånga snön, hon gjorde likadant idag och nu under förmiddagen har det snöat riktigt mycket så halva Ella var täckt med snö.

Igår kväll eller kanske ska säga inatt så bakade jag lussekatter så nu har vi fyra st fryspåsar med nybakta lussebullar och två påsar ligger redan inne i frysen så vi kan ha något att bjuda på när det är nyår då vi ska ha en liten middag här hemma med ett par vänner.

Gick upp halv åtta idag och tände julgranen och stjärnan i fönstret i vardagsrummet och satte mig sedan framför nyheterna och åt min frukost innan jag begav mig ut till bilen för att åka till barnmorskan i Bohus.
Mitt sockervärde var helt okej och blodtrycket samt urinprovet var lika bra de.
När jag kom in till min barnmorska så mätte hon min mage som var 30-31 cm och så fick ja höra våran älskade bebis hjärtslag.. blir lika glad varje gång jag hör att det låter som det ska. Idag låg hjärtslagen på 148/min det lägsta h*n "någonsin" haft, men kan ha vart att det var lite för tidigt på morgonen för skrutten. H*n brukar ju komma igång lite vid tolv tiden och frammåt.
Ska i alla fall tillbaka dit nästa onsdag igen och när vi ändå höll på med tider så passade vi på att boka in tiden gången efter det, blev den 7 januari på min och Jonas 2 årsdag. Sen är det bara tre dagar kvar och då åker vi till Sälen för en vecka.

Ha en super trevlig onsdag*


Ser det inte för mysigt ut så säg..

Vet inte om ni ser så bra men här snöar det i alla fall!

Vila i frid

I söndags ringde mamma till Jonas mobil när vi var på Lucia fika hos hans äldsta syster. Jag valde att inte svara pga mitt och mammas lilla bråk som bröt ut på fredagen. Hur som helst så ringde jag i alla fall upp henne när vi kom hem, men då var hon självklart inte hemma så min syster svarade och sa att Anna-Lill hade dött i en bilolycka och att hon var jätte skadad (Anna-Lill var mammas kompis och hennes son gick i samma klass som mig i flera år).. Men eftersom jag inte fattade direkt vad hon menade för hon är precis lika kass som mig på att försöka förklara, så bad  henne be mamma ringa upp när hon kom hem och det gjorde hon.
Hon berättade att Anna-Lill och Johan (min gamla klasskompis) hade varit i Danmark och blivit påkörda av en annan svensk bil och tydligen flög rakt in i mittenräcket. Anna-Lill dog på plats medan Johan fördes till sjukhuset där han med spräckt mjälte och skallskador vårdades. Men så igår avled också Johan tyvärr. Jag tycker så synd om hans syster. På åtta år har hon förlorat i stort sett hela hennes familj.. hon har dock deras halv lillebror och farmor kvar i livet men ändå! Livet är så j*vla orättvist!!

Här är en länk till själva olyckan med både bilder och en film..
Bilolyckan



Så vila i frid Anna-Lill och Johan! Ni båda är mycket saknade av oss nära, kära, vänner och bekanta
!




(Här är en till länk för en hyffsad översättning från danska till svenska Bilolyckan)

Att förbjuda vissa hundraser

Kolla in denna länken (öppnas i ett nytt fönster) top-ten-10-most-dangerous-dog-breeds.

Satt nyss och läste ett inlägg på familjeliv om att de vill att förbud mot vissa hundraser ska införas. Kan tro att det finns en massa som tycker att dobermann skall förbjudas för de är ju såååå farliga!!
Klart om fel människa uppfostrar den/dem så är det ju klart att hunden/hundarna kan bli aggressiva men det är ju inte hundens fel.

Folk går till och med omvägar för att slippa gå förbi mig och Ella. En man gick en riktig lång omväg en gång när jag var ute med Ella, en killkompis, hans kompis och hans lille amstaff (som då var valp) blängde på Ella som bara tittade på honom och hans fula svarta golvmopp.. så jag sa högt och tydligt samtidigt som jag följde honom med blicken att: -Det är hemskt vad folk ska ha fördomar mot dobermann, han vände sig om blängde ilsket på mig och vände sedan tillbaka huvudet med näsan upp i vädret och gick ännu fortare iväg därifrån. Hon har aldrig varit elak mot någon hund eller människa. Hon är en helt genomgod hund, dock har vi rykt ihop med varandra ett par gånger och när hon lekt med Jonas syskonbarn har hon nafsat och hoppat efter dem (de har då dragit upp händerna mot bröstet) så det är därför hon nafsat pga att hon tror att de fortfarande leker med henne, det slutar tyvärr med att de blir rädda och ibland till och med gråter.
Sen har folk kommit fram till mig och frågat är inte det en sån där "farlig" hund.

Nej usch och fy så irriterad man kan bli på en del och det är ju självklart inte bara dobermann hundarna de handlar om men kände för att skriva av mig eftersom vi har en fantastisk fin och underbar, lekfull dobermann tjej, som är överenergisk och glad för det mesta. Hon som också ÄLSKAR att träffa nya människor och andra hundar.



Men akta er folk för jag har ju en sån elak och faaaarlig hund!! *

Jag fattar inte

Har nyss gått upp och sitter här med min frukost och tittar på Bröllopsbonanza. Ella fick sin mat precis innan jag började göra min. Men jag känner mig som ett frågetecken.. Efter varje gång Ella ätit upp sin mat går hon mot sovrummet (som är stängt) där Jonas ligger och ska ALLTID öppna dörren. Det värsta är att hon får ju upp dörren också, hon går in dit trippar runt och hoppar sedan upp i sängen och lägger sig. Lite gulligt men rätt irriterande för jag vill ju att Jonas ska få kunna sova så länge han kan.

Idag ska vi åka iväg till en kompis till oss, de ska fixa bilen om jag fattat det rätt så jag kommer väl att vara kvar hemma hos hans föräldrar. Vi ska också fråga honom om han skulle vilja vara fadder/gudfar åt lill* Ynke-pytt.

Innan vi åker dit hade jag tänkt att sätta en lussebulle deg vilket jag tänkt göra ett par dagar nu.. men tror inte det kommer bli så mycket bakande för jag hittar ju en massa andra grejer att göra emellan.

Ha i alla fall en trevlig lördag
C ya*

Ännu en mörk fredag

Och jag ska har inte skrivit på en hel vecka och ska snart iväg till föräldragruppen igen för sista gången. Sitter just nu och käkar på mina små frallor jag bakade igår morse, mycket goda och mättande. Känner också att jag har en liten skrutt som vaknat till liv inuti mig *ler* är h*n kanske som mamma och vaknar till liv på morgonen när musik sätts igång? jag lyssnar och kollar ju på MTV nu.. hm you never know.

Min vecka har i alla fall varit helt okej ja förutom förra fredagen då. Fy vad jag grät kan ja säga! Tyckte så synd om dem, men det var en så fin begravning tjejerna sjöng tre låtar för honom och det gjorde ju inte saken bättre. Kan inte fatta att de kunde vara/är så starka att klara av att sjunga på deras pappas begravning.. Jag ville inte att de skulle sova själva den natten så jag sov över hos dem tillsammans med en till tjejkompis så vi satt och spelade skipbo på kvällen, satt och pratade en massa gamla minnen. Vår vänskap har ju ett par år på nacken så mycket fnitter blev det.
Sov dagen efter hemma hos mamma så vi myste på kvällen, träffade hennes moster med man och deras yngste son och hans flickvän/sambo/fästmö som också ska ha barn fast i mars.
När vi kom hem därifrån så kollade jag och mamma på filmen Scrooge (tror de stavas så) men min mamma hon somnar ju alltid mitt i filmen så det vart ju jag som kollade mest.
Dagen efter träffade jag Mia, Natalie och Robert. Jätte trevligt som vanligt och Natalie sa mitt namn, kände på magen och sa "bebis sover" sedan lagade hon en massa mat som jag fick provsmaka och var bara så där grymt söt bara hon kan vara! Igår fyllde hon hela två år!! Jag kan verkligen inte fatta att det var två år sen du fick henne Mia men det har jag sagt typ hela året nu att hon har blivit så stor *fniss*. Efter besöket där åkte jag, mamma och min ena moster till mormor och morfar där det vankades mat, så grymt gott!
Men efter det åkte jag hemmåt igen.
Måndagen vart riktigt lugn.
Följde med min svärmor på Mary-Kay "party" på tisdagen och fick prova krämer och sånt där så nu har jag börjat sälja deras produkter. Älskar dem verkligen känns inte som man har något i ansiktet alls. Onsdagen kom och vi firade Jonas ena syster som fyllde år och på torsdagen, ja alltså igår så var jag barnvakt åt Jonas yngsta syster dotter.

Nej ser att tider rinner iväg alldeles för mycket nu så måste ut med Ella nu innan jag åker.
Ha en trevlig och mysig fredag*

Mörka fredag

Ja då sitter jag här igen, ännu en tidig fredagsmorgon med min frukost. Ute är det mörkt mörkt men jag ska snart bege mig ut till bilen för att åka till föräldragruppen. När den väl är klar klockan tio åker jag direkt upp till Falköping till mamma och mina kompisar. Ska nämligen på begravning idag. Ni kanske minns det jag skrev om mina fina tjejkompisar att deras pappa var sjuk i cancer? Han dog tyvärr en till två dagar senare och jag vill vara där för dem och de ville att jag skulle komma dit också och de bad mig sitta där framme med dom och visst gör jag det! Allt för att vara ett gott stöd åt dem.

Kommer att stanna i Falköping hela helgen och på söndag när jag åker hem ska ja ta en liten sväng förbi mormor och morfar.

Ha en riktigt tervlig fredag och helg! Kramar*

Så jäkla sjuk!


♥ Älskade Lilla bebis vem är du? ♥



Vackra Ynke-pytt räcker ut tungan och blinkar ♥
Gu så mycket jag älskar dig mitt lilla liv även om du fortfarande ligger inuti min mage och rör dig!



Kall dag

Idag har det varit riktigt kallt ute hela dagen. Undra om det kommer snö snart tro? *hoppas, hoppas*
Har ju som sagt varit med Vikky idag och det var riktigt trevligt, hennes mage var riktigt söt! Måste ju träffa henne oftare kan jag ju säga. Eftersom vi ska tillbanken imorgon bokade jag om tiden för däckbyte och framhjulsinställning tills imorgon förmiddag istället för på torsdag eftermiddag, så det blir till att åka med två bilar upp till Älvängen imorgon istället för en. Har också fixat en julklapp till Jonas idag med som jag hoppas han blir nöjd över, tänker inte skriva den här ifall han nu skulle få för sig att läsa bloggen.

Längtar efter att min älskling ska komma hem nu men om ca. en timme är han hemma som tur är så jag får väl ställa mig i köket och diska upp lite så det inte ser allt för jäkligt ut.

Ha en trevlig kväll*

Glögg, pepparkakor & julgran?

Vaknade idag av att Jonas fick en bukett torkade rosor mitt i ansiktet. Det sjuka är att jag samtidigt drömde att han fick en sån där "underklädstorkare" (ni vet en sån där bläckfisk man hänger upp underkläderna på så de ska torka fortare) mitt i ansiktet så jag vaknade med ett ryck, men försökte ändå somna om igen. Ella hoppade upp och ner ur sängen som vanligt och gnällde för att hon ville ha mat. Efter tjugo minuter i sängen orkade jag inte ligga kvar så jag steg upp kvart i nio på morgonen.. börjar jag bli en morgon människa igen tro?! Så nu har jag precis fått i mig lite frukost och hoppas på att klockan kan ticka på lite fortare så jag kan åka in till stan och träffa Vikky.

Jo just det.. När jag låg där i sängen och försökte somna om så började det lukta julgran sen övergick det till pepparkaks och glögg doft. Försökte komma på varför de luktade så men kan fortfarande inte komma på vad det var som luktade om jag inbillade mig eller inte, men det luktade så i ca. fem minuter också.

Behöver gå ut med Ella nu innan hon väcker Jonas som behöver sova.
Ha en riktigt trevlig tisdag*

RSS 2.0