Vid havet

Jag har jobbat hela helgen i denna otroligt sköna hetta så när Jonas kom och hämtade mig i lördags eftermiddag var jag så varm att jag bara ville åka och bada så vid sex halv sju tiden så åkte vi iväg till Björlanda. Ella var självklart med fast hon avskyr ju vatten, så vi tänkte locka ut henne lite.. det gick inte så bra, men eftersom vi hade med hennes frisbee så kasteade vi den i vattnet. Först väldigt nära så hon kunde vänja sig lite och ju mer hon var i vattnet ju mer vågade hon sig längre ut och tyckte det var roligt. Efter ett tag springer hon in mot stranden igen (men står fortfarande i vattnet) då hon plötsligt sätter sig ner och bajsar!! Fatta vad vi skämdes! vi hade självklart med oss en bajspåse men det löstes upp så fort att Jonas inte hann få tag i allt. jag hämtade ett plastglas som vi hade med oss också och då fick vi upp i stort sett alltihopa.

En liten stund senare satte vi oss ner för att fika. Ella fick mariekex och jag, Jonas och Fager (Jonas kompis som också var med) åt kanelgifflar. Den första biten som jag tar hinner jag knappt avsmaka förrän Ella var där och knyckte åt sig den, det gick så fort att jag var helt chockad och ingen av de andra hängde med de heller.
Sedan åkte vi hem och vi fick alla duscha. Gissa vem som gillade det minst!

kram*

Glad midsommar?

Nej här är det minsann ingen glad midsommar inte!! Regningt värre! Kan inte sommaren vara så som den var när jag liten?  Fina varma soliga dagar med massor av djur runt omkring (ja för mig i alla fall som bodde på landet) Det var minsann riktiga somrar det. Nu är de bara regniga, kalla och blåsiga somrar kvar, Satt och sjöng för mig själv inne i duschen för ett par dagar sen, "barfota utan strumpor och skor ska jag dansa med dig"... då började jag gråta en liten skvätt då jag tänkte på hur det var att få sommarlov som barn. Ja det var tider det.

Måste ju också säga jätte stort GRATTIS till min fina älskade vän Mia som fyller 22 idag, denna hemskt regniga dag ^^

Nej nu ska jag pallra mig iväg till duschen och sjunga lite till tror jag.

Ha nu en jätte trevlig midsommar allihopa och ät mycket gott!!
*

Synd att man inte hade med sig kameran.

Häromdagen så var jag och Ella uppe i skogen och lekte lite och när jag inte orkade att springa mer så tog jag det lite lugnt och gick mot "bergssluttningen/klippan" och där var det massor av pissmyror, jag skyndade mig snabbt därifrån och Ella sprang runt och runt.. Några minter senare så upptäckte även hon myrorna och tryckte ner nosen rakt i stenen och käkade upp flera av dem, öronen stod rätt upp och rätt som det var så började hon "hoppa" med framtassarna på dem och sen ner med nosen igen. Det såg verkligen för roligt ut, synd att man inte hade med kameran så man kunde tagit kort eller filmat.

Javisst ja vi HD,-armbågs röntgade ju Ella nu den 27e maj och fick nu hem provsvaren idag!

HD: A VÄ   (Normala höftleder grad A)
HD: B HÖ (Normala höftleder grad B)

ED: 0 (Armbåge: 0 utan anmärkning)

Så våran vackra tjej är bara bra.. Slut"betyget" blev B men tror att det var rätt så bra (eller hur är det nu igen Carina eller Kirsi?) 

I fredags den 5e juni var jag i Falköping och hälsade på under dagen. Det var student där och exakt ett år sedan jag tog min, gissa om jag saknade min student! (fast vi hade mycket finare väder) för de "stackarna" hade ösregn och hagel ett par gånger under dagen, så vi gick runt på torget och grattade en del jag och min fina lilla mamma. Hur som helst så var det mina faddrars äldsta dotter en av dom som tog studenten så jag och mamma var där några timmar och åt och hade kul. Sen var det dags för mig att åka hem. Den helgen som var tog vi det minsann lugnt här hemma.


Lilla studenten och Jag

Min söta gamla lärare på Ip

Min fina goda frukttallrik jag ätit idag

RSS 2.0