Ny grimma

Tack för alla fina kommentarer om mina tavlor!

Förra torsdagen så kände jag att nu vill jag ge mig ut på en cykeltur med Ella men inte utan hennes halti-grimma och den hittade jag ju självklart inte så jag letade och letade, utan någon framgång. Så det blev en tur in till Nödinge och där införskaffades en ny (dock alldeles för stor) så åkte tillbaka med den och de skulle ta med sig två stycken från den andra butiken dagen efter. Sagt och gjort åkte jag dit dagen efter men då hade han som jobbar där antagligen glömt bort att det var fredag och då är han uppe i Uddevalla och jobbar, så hon i kassan sa att hon kunde ta med sig dem tills på lördagen så skulle hon ringa mig. Hon ringde aldrig så på söndagen fick jag nog, tog med mig grannen och åkte till tre olika djuraffärer och hittade i de två sista två st halti-grimmor (deras ena hund fick en ny då hennes vart jätte stor för henne) + ett koppel till deras äldsta dobbis tjej åkte med också.

Igår skulle vi gått eller cyklat med Eleonor och Loke men medans vi väntade på dem så satt Novalee i mitt knä och rätt som det var tvärslocknade hon så det blev inget med det. Klockan tolv kom en liten familj hit och köpte ÄNTLIGEN den röda cangaroo vagnen! Så skönt att ha blivit av med det stora åbäket! Nu väntar vi bara till september då den nya vagnen släpps som vi ska köpa till vårt hjärta.

Får avbryta här, för nu har hon klättrat upp på köksbordet igen
Kram*

Dagens kreativa..

Idag har jag vart på Ikea och köpt ramar till mitt lilla kreativa jag gjort idag och igår kväll. Är verkligen super nöjd med det jag gjort och ni ska minsann få bilder på det med.
Nyss kom jag och Novalee hem från Eleonor och Loke där det bjöds på massa mys och pussar av Loke, lite fika blev det också för den delen och mycket tjöt.

Novalee har "sommarlov" fram tills den åttonde augusti och därefter börjar hon på det nya dagiset. Var väldigt jobbigt när hon slutade på hennes provosoriska dagis eftersom jag tyckte så bra om dem.
Men det ska nog gå bra på det nya också och där kommer hon att få gå på samma avdelning som Liam och det känns riktigt bra måste jag säga! Nu hade jag tänkt att städa vårt skrivbord så ni får ha en riktigt trevlig söndagskväll..
Kram*

lite bilder

Här kommer några bilder på vår underbara tjej som växer så det knakar..

 

 

 


RSS 2.0