Denna stackars blogg får minsann inte så mycket uppmärksamhet av mig längre känner jag, vill så gärna få det där suget igen att blogga och att läsa bloggar men det har inte riktigt kommit ännu.. 
 
Idag är vår älskade Haylee redan tre månader! Fatta tre månader har snart gått sedan vår älskade fina, prataglada lilla gladfis kom till världen, för just nu för tre månder sen var hon i stort sett på väg ut 11.28 kom hon, vår otroligt fina bebis en underbar unge som är ett litet matvrak, raka motsatsen till sin stora syster när hon var bebis.. 
 
Novalee är fortfarande inte det barnet som behöver så mycket mat, har försökt med frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmat men det går inte hon vill verkligen inte ha. Hon får en flaska välling till frukost än så länge (sen vill hon gärna ha en macka efteråt, helst pappas eller mammas, den äter hon i alla fall halva av,) sen är det dags för lunch för där emellan får jag inte i henne något annat och lunchen den är väl sådär, beror på vad det är vi äter. Kan få i henne lite yoghurt eller en smoothie under eftermiddagen och sedan är det middag och där likadant som med lunchen går det sådär, efter sisådär två, tre timmar är det läggdags och då blir det mys i soffan med antingen en eller två flaskor välling. Detta hjärta är inte stor i maten av sig och behöver tydligen inte så mycket mat heller för även när hon var bebis kunde det gå mellan fyra till sex timmar innan hon kunde käka, hon sa aldrig till när hon blev hungrig så stackarn glömdes bort av sin elaka mamma som efter ett antal timmar kom och tänka på *men när åt ungen senast egentligen* och då blev det fart på mamman. Även de gånger jag kom ihåg och försökte ge henne var tredje, fjärde timme så åt hon inte ens upp allt men trots detta går hon upp i vikt precis i den kurvan hon alltid legat i, i normal kurvan och växer på längden det gör hon också! 
 
Haylee däremot säger till redan en halvtimma innan det är dags för mat så då vet man att ja nu har det snart gått tre timmar sedan sist hon åt och även hon följer sin kurva. 
 
Nu är en av de gångerna Haylee säger till att nu är det mat så bäst att kila iväg och fixa lite käk till hjärtat mitt.
Kram*

~ KOMMENTARER ~
Postat av: Emma

tycker Benjamin är ungerfär samma i maten som novalee. dock kan han IBLAND äta duktig. ÄR de ngt gott så är de aldrig problem haha.

Svar: Åh vad skönt att det inte är bara Novalee som är sån då! Men de växer ju tack och lov! Äter B fortfarande välling? Grattis ännu en gång till er lille kille!! :D
Martina Jonsson Persson

2012-09-14 @ 07:16:44
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Postat av: Åsa Tidqvist

Hej, vad roligt att höra från en Fkp-bo =)
Dina barn är helt underbara, grattis till den lilla!

Svar: Hehe ja för Fkp är ju inte direkt jätte stort heller ^^Min mamma visste tydligen vem någon Tidqvist var men vet inte om det var dig eller någon annan. Jenny tror jag att hon hette när jag tänker efter..

Tack så jätte mycket! Värmer i mitt lilla mamma hjärta :)
Martina Jonsson Persson

2012-10-02 @ 08:21:36
URL: http://iheartretro.se
Postat av: 22åring fru, egenföretagare och tre barnsmamma

Ja dom är toppen verkligen. Jag köpte en vinter overall till kiara där ifrån också. Ville att hon skulle ha lika som keven o chris, hehe. Lite gulligt :) Men den får hon vänta med o ha tills vintern kommer :p

2012-10-06 @ 20:40:53
URL: http://lindaglansins.blogg.se
Postat av: Emma

Jo , b äter fortfarande välling.

Svar: Det gör Novalee med, fick hon välja så hade hon gjort det varje måltid med de funkar ju inte :)
Martina Jonsson Persson

2012-10-11 @ 18:18:13
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0