Vår fredagskväll består av; två sovande barn + hund, pappan har fastnat i ett spel på datan och mamman har ockuperat sig i soffan framför Grimm (som jag inte sett sen i våras) med tända ljus. Veckan här har varit och är fortfarande väldigt snorig och hostig, både från mig och barnen. Från lördag till söndag hade vi en riktigt jobbig natt med Haylee som inte kunde sova och bara skrek, slutade med att jag fick gå ut till bilen tjugo över ett på natten för att hämta in vagnen och efter det somnade Haylee om men vaknade igen efter knappa två timmar, efter att hon vaknat där sista gången sov både hon och jag i drygt tjugo minuter, ska väl kanske tillägga att Novalee kom upp klockan tre också och var vaken tills dess jag väckte Jonas klockan sex så han fick ta dem. Tänk vad fyra timmars sömn kunde göra egentligen, var som en ny människa efter den sömnen igen! Tror jag till och med somnade på soffan där senare under dagen också. Sen har Haylee vart väldigt gnällig och ledsen så blev orolig om hon kunde fått RS viruset med tanke på alla små barn som är framme vid vagnen när vi kommer till dagis så vi fick en tid till en barnspecialist på vårdcentralen men tack och lov hade hon inget RS virus utan "bara" öroninflammation på vänster örat, så nu går hon på en pencillin kur på fem dagar så på söndag är allt färdigt. Hon mår ju redan bättre men som sagt hostan och snorigheten är kvar på båda. 
 
Bilen har krånglat denna veckan också och var inne för en liten koll på den men de gjorde ingenting utan sa bara att vi skulle försöka sälja den så imorgon ska vi in till Nödinge för en extra koll och höra vad han tycker och sedan tvätta hela bilen ut-/invändigt och sen SKA den ut på blocket!
 
Måste bara säga att jag fick hem ett så underbart vackert armband på posten idag som jag beställde från en tjej i tisdags. Får nog beställa två brickor till bara med Jonas och Ellas namn också. Åh jag är så nöjd och glad! 
Från det ena till det andra så ska jag imorgon åka till Ikea med Moa och hennes son för att kika och fika lite och på söndag blir det en lekdejt med Eleonor och Loke.
 
 
 
Hoppas ni har en trevlig fredagskväll!
Kram*
 
 

~ KOMMENTARER ~
Postat av: ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

åh va fint armband!

Svar: Tackar :D
Martina Jonsson Persson

2012-10-23 @ 16:01:09
URL: http://melissasprinsar.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0