Smorde in Novalee imorse och en stund efter hon kommer hem från dagis ser jag hur hennes kinder börjar blossa upp igen! Vi var i alla fall ute en stund till och lekte lite, sedan kom Ida, Joel och William hit på lunch, var mycket trevligt och det blev mat över så Jonas fick både middag när han kom hem och en matlåda tills imorgon. när Ida, Joel och William åkt hem så gick vi ut en liten snabbis igen men Novalee den lilla skruttan hon kissade ner sig så vi gick in igen och tog det lugnt.
Innan Jonas kommit hem så gjorde vi lite pannkakor också och hjärtat åt upp en hel själv.. När Jonas väl kom hem så hade det blossat upp lite mer på både armar, ben, hals och nacke och så såklart i ansiktet så det blev en dusch för henne och sedan insmord i mildison igen! Hoppas detta försvinner snart igen så kan vi pröva ifall den andra som hon har är bättre för hennes hud. Nu har hon ju visserligen blivit lite snorig igen sen sist hon fick en sån här reaktion och hon är än så länge inte lika svullen i ansiktet eller prickig över kroppen. Glömde tyvärr att ge henne tavigyl (stavas det så?) nu ikväll så får ge henne det imorgon bitti istället innan frukosten.

Ella har legat ute på altanen idag och gassat hur mycket som helst men titt som tätt gått in för att lägga sig i hallen en stund, men hon har njutit minsann och ligger helt däckad i sin säng nu med.

Hoppas ni haft en bra dag och att den varit lika varm och go som våran.
Kram*

~ KOMMENTARER ~

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0