Insåg att jag inte uppdaterade någonting här förra veckan. Hade verkligen ingen lust överhuvudtaget och inget kom jag på att skriva om heller för den delen.

Städade och tvättade i alla fall mestadels av veckan, var ute och lekte med Novalee och åt lunch med grannen. Firade världens bästa man/pappa som fyllde 29 och eftersom han redan fått sin present blev det en bukett rosor till honom och hans favoritkakor.
Så igår hade vi födelsedagsfika här hemma för mig och Jonas. För Jonas som redan fyllt och för mig som fyller om ca två veckor.

Presenten vi fick kunde ju inte blivit bättre inför denna sommar som kommer.. Vi fick nämligen varsin inträdesbiljett till kolmården för en dag!! Novalee går ju som sagt in gratis och lill skrotten också såklart. Vi funderar just nu på ifall vi ska bo i någon av deras stugor eller om vi tar vandrarhem. Känns ju skönast med en stuga då man slipper dela allting med alla andra men å andra sidan blir det även lite dyrare också, hm får se hur vi gör, ska ringa och prata med dem i alla fall.
Novalee var helt slut när gästerna åkt hem och hennes rum såg verkligen ut som ett bombnedslag! var inte så jätte glada föräldrar som gick in där och städade sen men men värre lär det bli ju äldre hon blir men då får hon plocka undan tillsammans med sina kusiner, klart hon hjälper ju till lite när vi städar nu med men det slutar alltid med att hon hittar en massa andra roliga grejer och leker med det istället. Somnade gjorde hon fort på kvällen sen och sov till tolv kom in till oss och sov till fem och tyckte livet var underbart roligt så man kunde väcka sin mamma som hade världens halsbränna. Gick upp gjorde välling, bytte blöja, tog mig en omeprazol och ett glas yoghurt sen la vi oss igen och somnade om efter en liten stund och gick upp vid åtta tiden, är fortfarande mega trött men dagen ska tillbringas till att städa igen!
Ska försöka börja följa mitt lilla "schema" jag gjorde i höstas eller var det kanske förra våren? aa sak samma i alla fall, (dammsuga ska jag göra varje dag)
  • Måndagar - Städa nere i hallen
  • Tisdagar - Tvätta (blir nu mer i stort sett varje dag då vi pottränar och Novalee leker mer ute och äter själv nu)
  • Onsdagar - Torka speglarna, dammsuga Novalees matta och även "hall" mattan (blir ju så mycket skit och hundhår på)
  • Torsdagar - Dammtorka och gå ut med torrsoporna
  • Fredagar - Mattorna igen och tvätta
  • Lördag - Toaletten (blir även där oftare nu när Novalee hjälper till att hälla ut kisset i toan,) klippa Ellas klor och Novalees naglar,
  • Söndag - Mattorna igen

Denna veckan är det vår tur att städa soprummet och byta påsar i papperskorgarna så det hade jag egentligen tänkt att göra idag men det blåser så fruktansvärt mycket ute så vet inte om jag vill just idag + att jag är så grymme trött också. Ska ut med Ella nu så får se hur mycket jag fryser när jag kommer in sen igen, borde ju ta soprummet idag faktiskt, går ju jätte fort, bara sopa och svabba golvet och plocka upp eventuella grejer som ligger på golvet, skriva upp sitt namn på listan att det är gjort och byta påsar på tre papperskorgar, inte så jätte jobbigt faktiskt...

 

Kram*


~ KOMMENTARER ~

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0