Kom nyss hem från vår lilla tur i Trollhättan. Jonas var ju på Näl för återbesök för hans hörapparater och det gick på en timme. Sedan åkte vi till Överby och gick in på babyproffsen och hittade där en nattlampa vi kan ha i vardagsrummet så Novalee ser någorlunda när hon kommer in till oss på natten och vi kan se något när vi hämtar hennes täcke och kudde under natten. Därefter gick vi in på Rusta men självklart var ju mattan slut jag ville ha så får vänta tills de får in den på nytt igen, vi hittade i alla fall filmen Trassel för 99 kr så den följde med hem + typ spännband som Jonas skulle ha till något. Vi åkte sedan över till de andra affärerna och hittade inne på H&M en i stort sett likadan solhatt till sommaren som Novalee hade förra året (som försvann spårlöst!), Ella skulle fått ett ben men de hade bara såna som hon blir dåliga i magen av så det blir till att åka in till Nödinge sen istället.
McD mat blev det tyvärr till lunch men gott var det och vi blev mätta, sedan bar det av hemåt och Jonas hämtade ut sitt efterlängtade headset till hans X-box 360 på tempo. Nu sitter Novalee och ser på Trassel i alla fall, Ella ligger i sin säng, Jonas spelar och ja jag sitter ju här och kikar runt på internet.

Har länge letat efter en "Patrick" i en annan färg som det fanns för ca 6-7 år sedan men har inte lyckats hitta någon förrän nu! Så ska försöka klicka hem den så nästa bebis får en likadan, hoppas då bara på att den är likadan i storleken som den Novalee har för den är varken för liten eller för stor.

Bild lånad från K´s kids hemsida

Kram*

~ KOMMENTARER ~
Postat av: Carina

Verkar som ni haft en dag fylld med liv och rörelse :)



Kramis

2012-03-09 @ 15:55:09
URL: http://elladora.blogg.se/
Postat av: - Malin & Ella

Va kul med lite shopping :)

2012-03-09 @ 16:17:07
URL: http://www.malinoella.blogspot.com
Postat av: Maria-Mamma till Natalie & Elin

Hade också tänkt åka till trollhättan och lämnat in vagnen på lite lagning men efter som Elin har vattkoppor blev de inte så :( men när jag åker ditska vi ses där då på lite lunsch eller fika?

pussar <3

2012-03-09 @ 21:08:35
URL: http://miiia87.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0