Vi bestämde oss för att Novalee kommer att gå på dagis från 9-12 varje dag måndag-fredag ända fram tills bebis kommer, då ändrar vi så hon kommer att gå där 9-14 men vilka dagar det blir det får vi se då.
Igår var vi med Ida och William på backaplan där vi åt på en thai restaurang och både shoppade och fönstershoppade i olika butiker. Efter det åkte vi till mediamarkt och sedan smet vi in på Ikea. Där hittade jag två "byttor" som jag ställde in i städskåpet (blev så grymt mycket bättre by the way) och sedan följde en gosedjurs-älg med hem. En av Novalees kvällsböcker har den älgen i sig så det första hon gjorde när hon fick älgen var att ta ut nappen ur munnen och pussa på den och sedan sa hon "aj,aj,aj..ATTJOO!" precis som han gör i boken och nu följer han nästan med överallt vart hon går. Men Patrick ska fortfarande vara med när hon ska sova punkt slut!

Denna "byttan" Sortera från Ikea blev det två av i 37l.

Och denna älgen..

I alla fall.. När vi kom hem så hade Novalee sovit i bilen i nästan en halvtimma så tror ni att hon somnade vid åtta? Nej, det gjorde hon minsann inte utan hon somnade emellan oss vid ca. halv tolv.
Sedan sov hon fram till kvart över åtta, halv nio. Var på dagis i tre timmar och sov sedan högst tjugo minuter på hennes dagliga "lunch/middagslur", så ni kan ju tro att vi har haft en trött tjej här hemma idag. Redan vid fyra fem tiden var hon jätte trött och ledsen men ville inte lägga henne eftersom jag inte vill ha en till jätte sen kväll som vi nu har haft i två dagar i rad. Vi åt mat (vilket hon har varit jätte duktig på att göra idag, både hemma och på dagis) sedan duschade vi och badade och så var det vällingdags och nu har hon bojkottat Ice age filmen och övergått till att se på Dr Snuggles igen. Efter vi läst boken och sagt god natt tog det inte många minuter för henne att övergå till drömmarnas land. Mycket skönt att det gick fort och att klockan inte ens var halv åtta för en gång skull + att det var inget skrik eller bråk heller för den delen = att mamman och pappan är glada och nöjda ikväll. Lät väl kanske lite fel men hoppas ni förstår vad jag menade.


Så här trötta var våra hjärtan efter dagens bravader, TACK Ida och William för en underbar tisdag!!


Ha en riktigt trevlig kväll i alla fall, det ska jag ha om en timme för då börjar Greys igen, tjoohooo!!
Kram*


~ KOMMENTARER ~

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0