Älskade hjärtats röda hund Patrick är spårlöst försvunnen sedan igår morse. Hon hade honom i vår säng under natten och morgonen, när hon skulle äta sin morgon välling så satt hon i soffan och åt och jag tog även på henne kläderna där och bytte blöja i soffan. Hon ville ha Patrick redan när vi skulle iväg till dagis men sa att han låg och sov däruppe. Hur som helst så kom jag hem städade rent hela kylskåpet och kastade sån skit som bara låg där, hämtade sedan hem N igen och då var det dags för hennes dagliga tupplur men vart var Patrick?! Letade som en tok efter honom men utan några resultat så hon fick ta den nya älgen men hon ville bara ha sin Patrick! Fick henne i alla fall tack och lov att sova en liten stund men jag letade vidare, i vår säng, bland de nytvättade kläderna, i papperskorgen, nere i hallen, i byrå-lådorna, i tvättmaskinen, under vår säng, under soffan, bakom kuddarna i soffan, under filtarna, i nattduksbordslådorna, under tv-bänken, i köket, under kökssoffan i köket, i skötväskan ja och mer därtill. När Jonas kom hem letade han också men utan någon framgång för honom heller. Grejen är den att vi hann inte göra så jätte mycket igår morse heller för den delen för vi gick upp kvart över åtta och gick till dagis klockan nio ungefär och under den tiden jag gav Ella mat och gjorde välling henne så satt hon i vår säng och spelade på min mobil och precis när vällingen var färdig kom hon ut till mig i köket sedan satte hon sig i soffan och tittade på Dr Snuggles fram tills jag tog på henne kläderna och vi gick. Känns som att hon hade honom i handen när hon gick ner för trappen men ändå inte.
En grej både jag och Jonas tänkte på var att Ella kanske hade käkat upp honom (hon har ju gjort såna där flipp andra gånger) men hon har knappt aldrig ens rört Patrick så varför skulle hon göra det nu känner jag och sedan äta upp honom?!
Hur som helst så saknar vi Patrick MYCKET och jag hoppas verkligen att han kommer fram snart för vi har en liten tjej här hemma som går och frågar efter honom. Funderar på om jag ska gå ner till soprummet sen och kolla ifall han råkat hamna i en av soppåsarna, men det tror jag egentligen inte att han gjort eftersom jag slängde soporna precis innan jag hämtade henne från dagis och dessutom är våra köksluckor barnspärrade.


Men Patrick VART är duuu?! Snälla kom fram nu!!!

Kram*

~ KOMMENTARER ~
Postat av: Carina

Ser ut som Patrick inte är så värstans stor - så han ligger säkert o trynar någonstans och ni kommer säkert hitta honom snart. Att Ella skulle ätit upp honom tror jag inte, det skulle du väl märkt om hunden låg o tuggade på ngt?



Lycka till med sökandet ;)



Kram

2012-03-27 @ 08:51:26
URL: http://elladora.blogg.se/
Postat av: Melinda

Oj vad jobbigt! Hade min son tappat bort sin snuttefilt hade jordens undergång kommit!

2012-03-31 @ 13:50:27
URL: http://melindalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0