Här har det inte hänt så jätte mycket egentligen mer än att vår lilla tjej redan är tre veckor, är ett litet matvrak men har tyvärr inte gått upp så mycket som BVC sköterskan ville igår så vi ska tillbaka dit på tisdag igen ont i magen har hon till och från också och har lite svårt att bajsa det stackars livet. Novalee gjorde sin sista dag på dagis igår så nu har hon sommarlov fram tills i mitten av augusti och Jonas började sin semester igår så den 20e åker vi till Kolmården över helgen.
 
Åkte i tisdags till Backamo (där jag och Ella var på läger i februari) och köpte en bollväst, hetssele, tre kamprullar, två bollar och hennes Nordic mat, fick rabatt på allting så var ett lyckat besök där borta. 
 
Har fortfarande inte skickat in pappret för Haylees namn då vi inte kan komma på vad hon ska heta i andranamn. Vill gärna skicka in pappret idag samt hennes barnförsäkring. Lutar mest åt att det blir min farmors namn och Jonas mormors namn som andranamn till henne.
Står i alla fall mellan "Haylee Alice Anna-lill Persson" och "Haylee Lexie Persson". Beslutsångest till max alltså!!
 
Vädret igår var ju helt underbart skönt men det höll inte i sig länge tyvärr för idag är det mulet och blåser på.
Hoppas att aftonblandet och smhi har rätt angående helgen och resterande tiden av månaden att det ska vara fint och varmt väder, annars åker vi nog utomlands innan Jonas semester är slut så ni förstår nog nu kanske varför vi vill ha in papprena idag helst, annars blir det lite svårt att fixa pass till Haylee då hon just nu heter "flickebarnet Persson".
 
Kram*
 
 

~ KOMMENTARER ~

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0