Inte så värst mycket har hänt nu under denna och förra veckan. Var hemma hos mamma i lördags över dagen och påskmyste lite med dem, blev en kortvisit då Novalee inte alls mådde särskilt bra. Hon ville knappt ha någonting mer än vällingen, inte ens saft från flaskan ville hon ha, hon bara skrek, hon nekade en smörgås också (vilket är hennes största favorit förutom välling) men märkte kort därefter att en liten nionde tand är på väg att titta fram uppe i högra hörnet, inte konstigt att hon skrek. På söndagen vart hon lite bättre i alla fall, inte skrikit lika mycket, men vart väldigt hes istället, vi har gett henne både "bricanyl" och "airomir" så nu andas hon inte lika tungt heller.

Ella hade heller ingen direkt bra dag under lördagen heller. Hon skar nämligen upp den översta trampdynan (under den typ eller hur man ska förklara det) uppe i skogen på en j*vla porslinsbit! Någon fördärvad idiot har slagit sönder en trädgårdsfigur där. Tänkte redan förra torsdagen att "När Jonas kommer hem från jobbet i eftermiddag så ska jag gå upp dit och rensa bort dem innan någon gör sig illa på dem" men det glömde jag ju såklart och Ella var just den som skulle skada sig på det. Jag har fortfarande inte vart uppe i skogen och plockat upp det heller men jag SKA göra det i alla fall!
Vi har inte vart hos veterinären med henne, även fast såret såg hemskt ut och var uppslitet men vi tvättar och lägger om det två gånger per dag och det ser mycket bättre ut nu än vad det gjorde för några dagar sedan.

Novalee klättrar och har sig här hemma och far upp i soffan som en tok nu för tiden och började även gå igen.
Igår fick hon sina första små kavatskor också, så söta! Det blev dock inte dem vi tittat på från början då alla storlekar fanns på den utom storlek tjugo så då kollade vi på den med grönt på istället för cerise rosa men den skon var ännu mer utplockad än den vi tittat på innan så det blev en modell från 2010 "Royal Collection", är mycket nöjd med dem måste jag säga och det tror jag lill fnutten är också.




Kram*

~ KOMMENTARER ~
Postat av: emma

Den längst ner med hjärtaqn var annars supersöt! De är ORÄTTVIST! Flickor har fina kläder och sötare skor o sötare mössor! Varför kan de inte göra likadana skor fast med blåa stjärnor i kavat skor ??



NÄsta gång jag blir gravid SKA ja få en flicka, vill med köpa rosa! :)



Har inte Novalee börjat gå eller hon hade tagit paus?

2011-04-29 @ 13:24:24
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST 13 ÅR

gud så söta skor =)

2011-05-01 @ 10:43:44
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: Matilda - Livet som ung shoppinggalen tvåbarnsmamma ♥

Åh älskar alla skorna! De längst ned är iof mer lättmatchat men söta var de allihop

2011-05-17 @ 10:03:26
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0