Idag vände sig min lilla älskling från rygg till mage! Hon är så duktig. Det är första gången hon gjort det (fast det kanske ni förstod eftersom jag skriver det) hon har vart lite "seg" med att vända på sig från rygg till mage men så idag fick hon till det och rullade över på mage. Mammas tjej är så duktig!! Från mage till rygg kan hon sedan två- tre månader tillbaka, men när hon väl ligger där på mage gnäller hon och blir jätte sur och arg och slutar inte förrän jag vänder på henne. Hon är för rolig min lilla goding..

Gåstolen gillar hon fortfarande lika mycket, dock har ljudet lagt av så man ser bara en blinkande lampa när hon kommer åt knapparna. Hon tar sig också både framåt, bakåt och på sidorna med denna lilla stol och rätt som det är har hon gått runt som i en cirkel eller gått fram låångt fram till Tvn som för det mesta är igång när hon sitter i den. De senaste dagarna har hon kommit på att man kan gå fram till soffbordet och så står hon där sedan och kikar över bordskanten och tar med sina små händer på bordet. Ska försöka lägga upp en bild någon dag så får ni se hur sött det ser ut.

ha en trevlig helg!
Kram*

~ KOMMENTARER ~
Postat av: ida

Åh vad roligt!! =)

2010-08-07 @ 13:15:19
URL: http://gbgida.blogg.se/
Postat av: emma

hehe vad duktig hon är:)

tack så mycket.

allt bra med er?

Hur gamal är novalee nu?

går hon på babysim?

kram

2010-08-07 @ 18:34:21
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/
Postat av: Sara

Har ju glömt säga GRATTIS till Novalee på hennes halvårsdag!! :) Tur att jag hann, även om det blev sent ^^

2010-08-08 @ 23:44:44
URL: http://sarungen.blogg.se/
Postat av: Tova

Hihi vad duktigt :) och det är ju inte alls konstigt att barn gör framsteg i olika åldrar, vissa är ju lite tidiga och andra senare... det är ju det som gör allt så spännande :) och passa på och njuut nu medan hon inte rör sig så mycket, vi har verkligen fullt upp här hemma nu när Elliot kryper överallt :/ hehe.

Kul med gåstol förresten, borde vi också införskaffa!

2010-08-09 @ 11:24:07
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0