Skäll på kommando

För första gången i mitt liv har jag gjort köttgryta, den blev rätt god fast lite väl mycket morötter kanske. Jonas gillade den också så det var väl det som var bäst faktiskt hehe.

Igår kväll fick jag Ella att lära sig skälla på kommando, riktigt kul och det är bara jag som kan få henne att göra det haha. Fast lite träning är det minsann kvar innan det sitter som berget. Idag ska jag jobba 19.00-23.00 så Jonas kommer att hämta mig när han åker från Scania.



Ynke-pytt

Fick idag hem två paket med kläder från tradera jätte fina kläder och inväntar det sista paketet men det kommer nästa vecka eftersom det inte kommit idag. Igår var vi på ultraljud och fick äntligen se vårt lilla liv igen denna gången lite mer utvecklad istället för en liten grå "klump" men så söt så, lilla ynke-pytt! Den spretade med fingrarna och tårna, rörde lite på sig men ville inte visa ansiktet, vi kunde redan nu se att den har fått Jonas extremt långa ben med hehe och sen ville lille plutten vända på sig och då vickade den på rumpan åt oss.


Ligger på rygg med handen för ansiktet och puttar med benen (ser nästan ut som ynke-pytt gör sit ups)


Och vände sedan på sig och kör armhävningar som Jonas sa. Nej men h*n tittar faktiskt nedåt.


Dessa kläder har vi fått med posten idag.


Ska nu ut i köket och diska*

*Jul-längtan*

Jag har sådan längtan efter jul och det har jag haft sedan i mitten av Juli. Alla tycker jag är helt koko men jag älskar verkligen julen, även fast min pappa gick bort så pass inpå den. Redan den 25 december förra året så började jag planera för nästa års julklapps inköp. Och vet ni vad! jag är redan färdig med julklapparna. Jag vet redan vad jag ska ge till alla (förutom till Jonas) och det kommer inte bli direkt jätte dyra klappar. De ska i alla fall beställas i november så jag kan fixa och dona.. Mycket spännande må jag säga och till råga på allt så blev jag sugen på pepparkakor när jag skulle tanka bilen.











Ser det inte alldeles för underbart ut ...
Men det är tack vare min familj som gör julen så otroligt vacker och bra!


Jag älskar dem*

Mina kläder har kommit!

Yeey! Mina kläder från H&M har äntligen kommit, visserligen får jag inte hämta ut dem förrän efter kl. fem men ändå.
Jag måste ju bara berätta att jag har världens bästa hund! Hon är så snäll och gosig, för igår när jag var ledsen och grät så hoppade hon upp i sängen la sitt lilla huvud på sidan av min mage och sedan kröp hon upp till mitt ansikte och slickade bort mina tårar, så höll hon på i stort sett hela tiden jag grät. Min vackra hund tröstade mig!

Idag har Jonas börjat jobba igen så det är jätte tomt utan honom men jag får se till att fördriva tiden med att städa istället. Kommer att bli så fint så! Fast just nu tar jag det bara lugnt och känner att jag faktiskt börjar bli lite små hungrig så får väl ta och vandra ut i köket för att värma upp den goda lasagne som jag gjorde igår (den godaste jag någonsin gjort)

Så hej svejs så länge*


En av bilderna från The Studio (kommer mer sen när jag har lite mer ork hihi)

Weehooo!!

I torsdags var vu ju som sagt och kollade på huset, jätte gulligt och jätte fint läge verkligen men vi väntar nog i alla fall lite. Vi är faktiskt mer sugna på att bygga eget, så vi får det precis så som vi vill ha det.

Ja juste ja! Min prövotid på mitt körkort tar ÄNTLIGEN slut idag! Weehoo.. och jag har minsann inte åkt fast en enda gång höhö. Och någon gång nästa vecka så får jag mina kläder från H&M kan det bli mycket bättre?

Kramar*

Ingen ork alls

Hur kan det komma sig att jag alltid får lust att städa och har ork när klockan börjar närma sig tolv på natten? jag fattar inte det. Innan dess har jag varken lust eller ork. Sitter här helt dunder trött med en liten prinsessa i knät (Linneá) och ska snart ut med Ella. Jonas är inte hemma för han är och spelar golf med Robin. Har så tråkigt och borde egentligen städa! Började för en liten stund sedan med att damma och torka av tv bänken och hyllan ovanför den men nu då?! Dammsög gjorde jag igår eftermiddag så det gör jag inte idag (dammsuger varannan dag). 

Igår var jag och Jonas äldsta syster och hennes ena dotter på "The Studio" inne i Göteborg och blev fotade. Våran fotograf trodde jag var Jonas systers dotter också, trodde jag skulle skratta ihjäl mig när hon berättade det. Sen när vi skulle få se våra bilder va han som visade dem tvungen att kolla mitt födelsenr. för att inte säga något dumt som han sa. Jag ser alltså ut att vara mycket yngre än 21. Jätte fina bilder blev det i alla fall.

Har också suttit och kollat på hemnet efter hus här omkring men har inte direkt fastnat för något förrän idag. Huset har legat ute ett bra tag men har inte direkt kollat på det ordentligt, jätte sött litet hus inte alltför långt ute på landet eller härifrån, så vi ska åka och kolla på huset halv sex på torsdag kväll. Tror inte vi kan köpa det med tanken på banken men det är alltid kul att titta.

Nepp nu behöver min stora pälsboll ut och kissa! hoppas inte det dröjer för länge innan jag får tid, lust och ork för att skriva här igen ^^

Ciao*


RSS 2.0