Undrar om det finns någon mamma som är så stolt över sitt barn som jag är idag (är jag visserligen jämt) men just IDAG har hon vart en sån stor tjej och kissat på toaletten på dagis!! Hon har total vägrat att sitta på pottan på dagis och här hemma har hon vart arg till och från också även om hon satt sig där själv ibland. Men så har hon inte kissat på sig på flera dagar när hon varit där och inte så jätte mycket hemma heller för den delen. Igår kissade hon inte på sig en endaste liten gång utan sa att hon ville sitta på toan och det fick hon självklart göra. Trodde väl aldrig att det skulle komma något då men det gjorde det och hon kissade två gånger till där innan det var dags att sova. Idag har hon bara kissat på toaletten men har även satt sig på pottan själv, fast då kom det inget och än så länge har det inte hänt någon olycka. Ska väl inte ropa hej än men jag är så stolt över henne och blir så glad när hon börjar komma fram till oss och säger att hon behöver kissa eller gå på toan.

Jaja ville dela med mig av min otroliga mamma lycka för min stora fina tjej (som jag såklart ALLTID är stolt över!!)

Kram*

~ KOMMENTARER ~
Postat av: Petra-tvillingmamma

Åh duktiga tjejen!

Förstår att du är stolt = )Ja jag älskar blommor, och synd det ska vara så dyrt med snittblommor, annars hade jag haft det hemma jämt!

2012-05-23 @ 20:50:18
URL: http://petratvillingmamma.blogg.se/
Postat av: Ensamstående trebarnspappa

Hej. Det är jättekul att hon har börjat med det. Jag längtar tills Tilda börjar gå på toa. Hon gör det oftast på dagis men det blir inget här denna :)

Ha det bra. Kram

2012-05-23 @ 23:36:20
URL: http://pappastreflickor.blogg.se/
Postat av: C a r s i e ~ P h ♥ t o g r a p h y & d o g t a i l s

Hon börjar bli stora flickan nu ler Härlig för er att det funkar så bra, och klart hon blir arg när hon skall sitta på pottan, hon vill ju sitta på toaletten :D

2012-05-24 @ 10:10:32
URL: http://carsie.se
Postat av: Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Nu är en vinnare dragen i min tävling i samarbete med Semper. Kika in och se vem det blev!

2012-05-24 @ 15:27:43
URL: http://hannadidrikson.blogg.se/
Postat av: Petra-tvillingmamma

Det är tillåtet att skryta om sina barn!

Och klart att man ska anteckna framsteg, och att gå och kissa på toaletten är STORT!!!

=)

2012-05-24 @ 22:12:37
URL: http://petratvillingmamma.blogg.se/
Postat av: Zandra

Ber om ursäkt för sent svar:Ja, vore verkligen kul att ses någon dag! <3 Får se om vi åker till Göteborg någongång i sommar.. Då kan ju jag höra av mig och se om du också kan!:)

Lika så om du kommer till Falköping någon gång:)Min hund är knäpp, haha. Han blir så glad när han väl får träffa en annan hund att han typ skriker, också ÄLSKAR han att knuffas, haha. Men han skulle ALDRIG bitas eller något sådant:) Dock är han en riktig bock ;p

2012-05-28 @ 15:12:22
URL: http://zandrasnyadagbok.blogg.se/
Postat av: Malin

Sv: Google is your best friend ;) Jag har googlat på mumin och hittat bilderna, sen är dom fyra med vit bakgrund vykort från muminboden.

2012-05-28 @ 17:55:48
URL: http://onewayforward.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0