Hoppas ni alla hade en lyckad midsommar!
 
Själva var vi nere i Ullared med svärföräldrarna och shoppade loss. Fick med oss mycket fint hem och tjejerna skötte sig nästan helt exemplariskt! Novalee var lite trött och ville gå själv så hon var lite gnällig och sur ett tag. Hemma igen packade vi upp det mesta och åkte sedan vidare hem till svärföräldrarna där vi åt en liten midsommarmiddag.
 
Veckan som gått har Jonas jobbat och Novalee har vart på dagis, Mia var även här med hennes barn och hälsade på och det var så himla kul att träffa henne igen. Tog en promenad in till Nödinge i tisdags, träffade Ida där och skulle handla lite men hade glömt kortet hemma så det var var bara att traska hem igen och sen ta bilen dit, klockan tickade på fort som attan och så var det dags att hämta Novalee från dagis och då var jag inte klar med grejerna i Nödinge så fick åka in dit ännu en gång efter stora hjärtat var hämtat.
 
 
Kram*

~ KOMMENTARER ~
Postat av: Zandras Nya Dagbok

Hihi, nja, gravid är jag nog inte, men däremot har vi nu "bestämt", att det är dags att vi 2 blir 3 ;) <3 Sen har det bara blivit så, att familjen precis ränsat ur från Felicias bebis-tid (hon är ju 5 nu, 6 i september). Och istället för att slänga/sälja spjälsäng, skötbord, bodys, overaller, leksaker osv osv, kan ju lika gärna vi ta det, då det förhoppningsvis inte är länge kvar till det blir våran tur^^ Sen ÄLSKAR jag att tävla, och då man vinner får man ju saken gratis.. Och eftersom det kommer ta ett tag innan bebis kommer, kan man ju passa på att hinna få så mycket som möjligt gratis ;D Det kommer ju komma väl till användning när det väl är dags, och ju mer man slipper köpa desto bättre? :) Och sen är det ju så roligt att kika runt på massa söta saker och drömma sig bort!^^ Så så ligger det till, hihi ;) Kan ju också tillägga att jag slutade med mina p-piller för 2,5 vecka sen, hahaha. Så vi får väl se hur länge vi får vänta.. För endel tar det ju år :S Puss<3

2012-06-27 @ 21:07:32
URL: http://zandrasnyadagbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0