Idag var jag tillbaka på jobbet igen och körde pepparkakor för hela slanten *puh* säger jag bara, låter väl kanske lätt att bara packa pepparkakor men så lätt är det inte! Den som lägger upp plåtburkarna får inte ha dem mer än i 8 sek och hur lätt är det på en skala ett till tio. Svårt att sätta sig in i det i alla fall om man inte jobbar där eller sett det själv.

Novalee var på dagis hela dagen idag som vanligt och som alltid kom det med en påse med blöta eller smutsiga kläder. Älskade ninin ÄLSKAR att sätta sig i vattenpölarna och det läcker ju självklart in då.

Ell pell skräll har som vanligt vart hos sin "dagmatte/husse" och lekt med de andra dobbisarna där. Efter Laikas (den äldsta dobbisen) och Ellas operation i år så har de blivit som valpar igen och stackars Diva som är två månader yngre än Ella är så trött på dem två som ska busa och leka med varandra hela tiden.

Ella opererades för drygt en månad sedan för livmodersinflammation men den var inte så jätte illa så vi kunde valt att medicinera henne istället men var då tvugna att para henne vid nästa löp och det var inte ens säkert att hon skulle kunna bli dräktig så efter mycket prat hit och dit, fördelar och nackdelar i en timma så beslöt vi oss efter att ha pratat med uppfödaren att livmodern skulle tas bort och så blev det. Samma sak hände Laika fast i juni/juli istället men det "roliga" är att de har haft samma sak och blivit opererade båda två men hade helt olika symtom. Våra tjejor är mycket friska och pigga nu i alla fall och det är det som är huvudsaken!

Nu ska jag nana lite för att orka upp imorgon igen. *drar en lång djup suck*
Kram*

~ KOMMENTARER ~

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0