Snodde en himla bra kategori av Lina "köpt, fått, vill ha" stämmer ju himla bra det där sista för det finns så mycket jag vill ha!

Som tex. detta från Ikea..

 

Så där har ni anledningen till varför ni inte fått någon bild på vår hall ännu. Det ser för närvarande ut som hej kom och hjälp mig där nere och hatthyllan ska vi inte ens tala om! Fullspäckad med en massa grejer och så otroligt FUL! Men men någon gång framöver ska  väl dessa fina få pryda vår lilla hall.

 

Vill också ha en MIM-bur till bilen så Ella kan sitta säkert. Just nu står hon ju upp i baksätet bredvid barnvagnen och det är ju inte särsklit säkert eller hur? Vi har hittat en men den kostar fyra tusen så det håller vi i alla fall att spara ihop till så FÖRHOPPNINGSVIS så kommer vi att ha den i slutet av denna månaden eller i alla fall slutet av nästa, för en bur ska vi ha innan vi åker till Sälen i vecka två.

Tror våran kommer att vara lite smalare än denna, men Ella kan vända sig om och sitta upp så det är huvudsaken.

 

Ha en trevlig farsdag och söndag. Här hemma ska vi tända ett ljus för min älskade pappa och sedan åker vi till Jonas föräldrar för en fika.

Kram*


~ KOMMENTARER ~
Postat av: emma

ja vet itne riktigt. Men ja vill ha ETT stort kalas och inte flera små. Så på måndag ska ja rtinga och boka lokal, och sedan ska ja börja med inbjudnings korten, men tårtan har ja ännu inte besätmt hur ja ska göra och hur den ska se ut. sen ska vi ha nån matbit med och antingen blir de smörgårstårta eller ngt annat., men vet ej om ja ska göra smågårdstårta själv eller köpa.



man vill ju att de ska bli perfekt fördelsedag!

2010-11-14 @ 14:00:59
URL: http://mammatillbenjamin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0