Kom ju på att det är ju tisdag idag och då är ju Desperate Housewives på kanal 5! Så glad jag blev när jag kom på det..

Var på jobbet idag och lämnade in pappret på sjukintyget (säger man så?) så de vet att jag inte kommer att jobba på en månad, lite jobbigt att gå hemma så pass länge så får väl se om ja kan jobba efter den sextonde december. Frågade då om mina papper var klara för havandeskapspenningen men chefen hade inte fattat och struntat i dem och sa att jag fick fylla i dem själv. Så när jag var påväg hem därifrån hoppade jag av bussen i Nödinge och gick upp till försäkringskassan och bad henne hjälpa mig att fylla i pappret (som jag skulle fylla i) och det gjorde hon så gärna.. åker förmodligen tillbaka till jobbet imorgon eller på torsdag för att ge honom papprena ännu en gång och visa var och vad han ska fylla i och hoppas att han verkligen gör det så jag kan skicka in dem. Men han tyckte att jag skulle prata med de andra som vart/är gravida på jobbet hur de gjorde men nu är det ju han som ska fylla i så jag kan ju inte HAHA.

Har också fått hem Jonas julklapp idag + en fyll i bok om graviditeten (kanske lite sent) men fyller i så gott jag kan och det jag kan minnas *fniss*.



Jag glömde ju berätta att Ella vart så duktig i natt också.. hon försökte få av sig blöjan ett par gånger men sedan somnade hon och lät den sitta kvar och bindan var hel imorse när vi vaknade, helt underbart att hon lät den vara! så på dagarna går hon utan medans hon har på sig den på kvällen/natten.

Men just nu sitter jag och kollar på min fina lilla mage när den rör på sig, tror minsann det är en lite groda som ligger där inne för det känns precis som när man håller en sån där "mini groda" inuti handen när den försöker hoppa ut därifrån, den där kittlande känslan är det liksom som. Åh vad jag älskar min mage och det lilla liv som finns där inuti! Mamma längtar efter att få se dig ynke-pytt..

Ha en trevlig tisdagskväll*

~ KOMMENTARER ~
Postat av: Sara

Svar: Tack så mycket, ja det är så underbart att känna! :) Men Fredrik har inte känt än han heller. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. ;) Naw, vad mysigt. :)

2009-11-17 @ 19:40:22
URL: http://sarungen.blogg.se/
Postat av: Zandra

Sådär, nu har jag gjort ett inlägg till dig i min blogg om min köttfärslimpa bla, som dessutom är SUPER-GOD!!;D Haha. Puss

2009-11-18 @ 01:03:04
URL: http://rosorochrosetterirosa.blogg.se/
Postat av: Mina

Godmorgon..Det är lungt att du har tagit sån bild..det gör inte mig något..Så typiskt män när det gäller fylla i papper..skönt att du fick hjälp av någpn som klarade av det..Ha en skön onsdag.När är er bebis beräknad att komma? kram

2009-11-18 @ 08:44:38
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mina

Jag lägger gärna ut receptet på gratängen under dagen..kram

2009-11-18 @ 08:46:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sara

Svar: Hehe okej, åh jag vill oxå se min mage röra på sig :D Men det kommer väl så småningom. :) Ja det är så himla mysigt, och det är så härligt att trycka på magen o se vart det är hårt, då vet man att på andra sidan av handen så ligger den lilla knodden. ^^

Ja vi hade en mysig dag. :) Så skönt att vara ledig mitt i veckan, man hinner med så mycket mer då än vad man brukar, iaf jag. :) Kommer ju alltid hem så sent på dagarna annars. Hehe jaså, ja det är ingen höjdare att putsa fönster men det är kul att se resultatet. :)

Japp, jag bakade lussekatter i helgen. :D Jag har oxå tänkt baka pepparkakor. :) Men det får bli sen i December. Åååh vad jag längtar till julen, det är ju så mysigt!! :)

2009-11-18 @ 11:01:02
URL: http://sarungen.blogg.se/
Postat av: Sara

Just det, glömde fråga vart du hittade gravidboken? :)

2009-11-18 @ 11:01:35
URL: http://sarungen.blogg.se/
Postat av: ina

vad kul med fylla i en sådan bok =)

2009-11-18 @ 11:02:49
URL: http://stocklyn.blogg.se/
Postat av: emma

jepp, de blv köttfärslimpa igår, ganka gott med:) Hur är det med dig idag gumman?

kramis

2009-11-18 @ 15:51:58
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: emma

joda de rä bra med oss.. vi ska snart kolla på transfomers:)



VAd ska ni göra?

kramis

2009-11-21 @ 21:12:28
URL: http://lillemspems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0