Har nyss stigit upp men är fortfarande jätte trött, har inget inplanerat idag mer än att skjutsa Jonas systerdotter och hennes kompis till ett bowlingkalas, men det är inte förrän vid två tiden. Vaknade först och främst av att jag var tvungen att byta sida och då kom självklart Ella in i rummet och såg detta (vi har börjat sova med dörren öppen nu eftersom hon alltid ska öppna dörren.) Hon hoppade i alla fall upp och la sig på mina ben, Jonas vänder sig också om och ligger precis bakom min rygg och framför mina armar ligger Linneá. Tror ni man kan röra sig då? Nae! När jag precis höll på att somna om i detta trånga utrymme så börjar till på köpet min "älskade" halsbränna! Försökte ignorera den men det var lönlöst så nu sitter jag här i köket och ska alldeles strax ta mig en smörgås och sätta mig framför tvn och se vad den har att erbjuda denna morgon.

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton och i morgon blir det att åka in till julstressande Göteborg för att köpa en sista julklapp och en liten liten mössa till Ynke-pytt (tror jag i alla fall.)
Jag går också in i vecka 36 nu (35+0) så fyra veckor kvar tills vårat älskade barn kommer.. om man går efter Bf då. Men innan så åker vi ju upp till Sälen i vecka 2. Ja jag ska ju självklart inte åka utan kommer att vara inne i stugan mestadels med Ella.

Ha en trevlig måndag, kanske bloggar lite mer under dagen det får vi se.
Och just det ett STORT GRATTIS till Emma som fick en liten son i lördags.

Kramar *

~ KOMMENTARER ~
Postat av: emma

hej gumman:)

tack så mycket. Nu är de äntligen över och gud va skönt.. jag kan nå ner till mina fötter igen, kan krama tobbe normalt och bäst av allt jag får pussa på benjamin istället för smeka min tjocka mage:)

Hoppas allt e vra med dig, snart är det din tur med:) kram

2009-12-21 @ 13:22:54
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/
Postat av: Vikky

hehe asså här i gbg liger de vitt överallt.

asså har ni inte varit där, nä ja hade aldrig heller varit på universeum , men va skit besviken för dom renovera o så hade sdom tagit bort aporna så de va inte värt å se alls , dåligt dom sa inte ens nått så får gå dit nån annan dag och hoppas på bättre tur :P

2009-12-23 @ 09:33:43
URL: http://viiikkkaaannn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0