Har ikväll haft en riktigt trött liten tjej här hemma och en lite smått rädd hund. Vet inte varför men Ella har tydligen gått och blivit rädd för åskan på "äldre" dar. Vi fick också strömavbrott som varade i nästan två timmar (tror jag) vet att det var en timme i alla fall. Mia kom bort med varmt vatten då jag inte hade nåt uppkokat och Novalee behövde mat. Tack och lov mia att du kom bort! Har idag blivit bjuden på thaimat borta hos Mia, jocke och Liam. Mycket gott måste jag säga men blev grymt mätt i magen! Så som det ska vara antar jag. Nej nu ska jag sova god natt!

~ KOMMENTARER ~
Postat av: AnnaMaria

härligt med thaimat :) MUMS

2010-05-20 @ 23:24:17
URL: http://www.olimy.blogspot.com
Postat av: emma

Oj! då måste jag gå ner till vårat åhlens som vi har här och se om dom har de kanske? Man kan ju alltid hoppas! Jo nog tycker jag Novalee är lik dig, men hon är lik Jonas med:)



När Benjamin var nyfödd så såg ja typ bara Tobbe när jag kollade på Benjamin, de var nästan en kopia av tobbe som nyfödd, men nu ju äldre Benjamin är så ser ja lite drag från mig med. som mina ögonbryn har han till ex och min haka.



hjälper jonas till där hemma med Novalee och allt? kommer ihåg att du var lite rädd för hur det skulle bli! Ha hade kompisar sent på kvällarna och så, har de blivit bättre?

kram

2010-05-21 @ 08:59:21
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/
Postat av: Martina

stakarn som blir rädd för åska:( inge kul!



händer hos er annars?

kram

2010-05-21 @ 09:41:02
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: emma

Usch! ja är gladså länge jag slipper åskan , då jag är livrädd för de, speciellt om jag är ensam, hehe..



2010-05-22 @ 19:55:57
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0